VV Alem Penalty-Bokaal 2024
Boaz Weijers schrijft de 12e editie van de Jan van Boxtel Penaltybokaal op zijn naam. Hij volgt daarmee Mats Kirchberg op, de winnaar van vorig jaar.

Ook dit jaar werd, zoals gewoonlijk, de strijd om de penalty bokaal gehouden onder uitstekende weersomstandigheden en op deze avond stonden Les Cleven (Alem), Tom van Oers van RKVSC en Tony Ketels (Alem) onder de lat.

Een opkomst van 81 jeugdleden van Alem, RKVSC, Heerewaarden en HRC'14, die zich konden uitleven op latje trappen (JO15 en JO16) en op de keepers van Alem en RKVSC. Er waren diverse trofeeën te winnen. Per team en later waar het echt allemaal om draait de JAN VAN BOXTEL PENALTY BOKAAL.
Veel publiek omzoomde het hoofdveld om dit spektakel te aanschouwen.

Het was een waar gevecht waarbij een serie van vijf penalties werd gespeeld, wat uiteindelijk tot één winnaar per team moest leiden.
Ondertussen trapten de JO15 en JO16 spelers in een serie van vijf pogingen de bal naar de lat, waarbij (JO15) Finn van Boxtel (Alem) en (JO16) Jorn Verhoeven (Alem) met de eer gingen strijken.

Na spannende voorronden bereikten (JO7) Jayh Adjodhia (RKVSC), (JO9) Dezz van Boxtel (Alem) , (JO10-1) Yfke de Cocq van Delwijnen (Alem), (JO10-2) Honorata Jadema (Heerewaarden), (JO11) Nathan Huigen (Heerewaarden), (JO13) Boaz Weijers (Heerewaarden) en (MO13) Nela Lewkowicz (Heerewaarden) de finale. De dames en heren moesten het opnemen tegen onze keepers. En die waren duidelijk niet van plan iets weg te geven.

Boaz Weijers (Heerewaarden) was het meest trefzeker en hij werd de terechte winnaar van de Jan van Boxtel Penalty Bokaal.

Op deze jubileum-editie reikte Mien van Boxtel, onder luid applaus, de prestigieuze prijs uit.


De Jan van Boxtel PenaltybokaalKijk hier voor meer foto's

Foto's   © 2024 Piet van Boxtel - VV Alem