DRAAIMIDDAG 2.0

Beste leden,

Het is weer tijd voor de draaimiddag 2.0 editie! Na een geslaagde versie vorig jaar, gaan we dit jaar op vergelijkbare voet verder. Je gekochte online loten op basis van je digitale inschrijving worden meegenomen in het spel. Je aanwezigheid in de kantine wordt uiteraard wel zeer gewaardeerd!

Er zijn 5 rondes, met elke ronde 5 kansen op een mooie prijs (5 keer draaien per ronde). De vijf beschikbare prijzen per ronde zijn in elke ronde allemaal van mooie waarde, daarnaast heeft elke ronde in zijn 5e draaibeurt een hoofdprijs. Er is keuze per ronde, maar ook een mooie combi actie voor alle rondes (scheelt jou en ons in servicekosten!). Daarnaast is er ook in de kantine nog (beperkte) mogelijkheid om lootjes te kopen.

Kortom; een mooie spelmiddag bij v.v. Alem en we hopen dan ook op jullie deelname! Niet aanwezig tijdens de uitreiking? Je ontvangt de gewonnen prijs uiteraard later. Druk hieronder op de knop, koop je loten en maak kans op de vele mooie prijzen die eruit gaan op 7 april na afloop van de wedstrijd Alem Nulandia vanaf 17.30 uur in de kantine van vv Alem! Tickets verkrijgbaar via :

Draaimiddagshop.

Namens activiteitencommissie VV Alem