Winter-uitje Alem 2

Waar Alem 1 afreisde naar de zonnige Algarve, liet Alem 2 zich niet afschrikken door de winterse kou en koos voor een ijskoud avontuur in Tilburg. Met de feesttaxi ging het gezelschap op weg naar het Koning Willem II stadion, waar de wedstrijd tussen Willem II en Jong Ajax op het programma stond. En het was zo koud dat eigenlijk niemand zin in de wedstrijd had, behalve Stan de Willem II'er.

Dus na de eerste helft werd het de meesten te koud, sommigen liepen al blauw aan en besloot het gezelschap wijzer te zijn dan de weergoden en zocht warmere oorden op in supporterscafé D'n Beitel. Dit gezellige café, vernoemd naar de legendarische oud-Willem II'er John Feskens, bood een knusse plek om de tweede helft te volgen onder het genot van een bekertje bier.

Rechts Stan Schreuders met de neef van de centrumspits en cultheld van Willem II, Jeremy Bokila.

Na het laatste fluitsignaal verliet Alem 2 het stadion en trok het team de Tilburgse binnenstad in. Een avond vol gezelligheid wachtte op Alem 2, want zelfs de koudste winter kan niet op tegen een stapavondje van de Alemse vriendenploeg.

En na nog een laatste afzakkertje vertrok de feestbus om 03:00 uur weer richting Alem.

Foto's   © 2024 Rob van Boxtel - VV Alem