Nieuwjaarsreceptie 2024

Gezellige nieuwjaarsreceptie voorafgegaan door de Snert Sportquiz 2024

Op zondagmiddag 7 januari vond de gezellige nieuwjaarsreceptie van VV Alem plaats in de sfeervolle kantine op sportpark "De Oude Maas". De kantine stroomde al snel vol, en een warme en gemoedelijke sfeer verspreidde zich door de ruimte. Om 16.30 uur nam voorzitter Tonny van Lent het woord en hield een korte maar inspirerende nieuwjaarstoespraak. Samen met secretaris Gerard van Mook werden de jubilarissen in het zonnetje gezet vanwege hun indrukwekkende 25, 50 en zelfs 60 jaar onafgebroken lidmaatschap.

Voorafgaand aan de feestelijke nieuwjaarsreceptie stond er voor Alem 1 een vriendschappelijke wedstrijd op het programma, waarbij Alem het opnam tegen DVG. Helaas zorgde het wassende water van de Maas ervoor dat Alem 1 voor de oefenwedstrijd uit moest wijken naar Liempde en dat ook het geplande mixed "snert" toernooi tussen Alem 2, Alem 3 en Alem VR1 moest worden afgelast. Gelukkig toonde Rob van Boxtel zich een ware held door in recordtijd een Snert-Quiz te organiseren als vervanging voor het afgelaste toernooi, waar iedereen enthousiast aan deelnam.

Voordat de quiz van start ging, stond voor iedereen in de kantine een dampende kom echte authentieke "Gijs Sars - Snert" klaar, waarvan ook Alem 1 bij terugkomst uit Liempde nog van kon genieten.

Mixed Snert Toernooi werd afgelast, het veld was te nat

Snert Sportquiz als alternatief voor het Snert Toernooi

Voor iedereen een lekkere kop snert

Groot compliment voor Rob van Boxtel die een vervangende Sportquiz organiseerde

Aandachtig en fanatiek werd er door negen teams "gequizzed"

Voorzitter Tonny van Lent hield zijn jaarlijkse nieuwjaarstoespraak

Jannick van der Zanden is al 25 jaar lid van VV Alem

Ook Paul Wuits is 25 jaar ononderbroken lid van VV Alem

Willy van Lent werd gehuldigd voor 50 jaar VV Alem lid

En ook Jos van Boxtel is al 50 jaar ononderbroken lid van onze vereniging

Door naar de echt sterken. Leo Steenbekkers, hij is maar liefst 60 jaar lid van VV Alem

En last but not least werd Hans Hanegraaf in het zonnetje gezet. Ook hij is 60 jaar lid van VV Alem

Na het officiele gedeelte bleef iedereen wat napraten onder het genot van een hapje en een drankje

Er heerste er een warme en ouderwets gezellige sfeer.

Kijk hier voor meer foto's van de nieuwjaarsreceptie
Foto's 2024   © v.v. Alem - Piet van Boxtel