Sponsoravond 2023

Afgelopen woensdag 1 november heeft de sponsorcommissie opnieuw een avond georganiseerd om onze sponsoren in het zonnetje te zetten en hun inzet te waarderen.

Na enkele jaren van uitstel vanwege de onvermijdelijke invloed van de coronapandemie, was het eindelijk weer tijd om onze waardering te tonen aan de onmisbare steunpilaren van de vereniging. Het werd een bijzondere en hartverwarmende avond.

De voorzitter van VV Alem, Tonny van Lent, opende de avond met een welgemeend woord van dank. Hij betuigde zijn waardering voor de genereuze steun en goodwill die de sponsoren aan de VV Alem schenken.

Het hoogtepunt van de avond was ongetwijfeld het verrukkelijke warme en koude buffet, verzorgd door Hans Brekelmans, namens slagerij Gijs Sars. De sponsoren konden genieten van heerlijke gerechten terwijl ze gezellig met elkaar converseerden.
De avond werd omlijst door Daves Music en bracht iedereen in een feestelijke stemming.

Hoofdtrainer John Cornelissen hield ook een inspirerende toespraak, waarin hij de prestaties van de kleine dorpsclub prees. Hij benadrukte hoe bewonderenswaardig het was dat VV Alem zich al jarenlang handhaafde in de 3e Klasse KNVB, ondanks de beperkte omvang van het dorp, met net iets meer dan 600 inwoners. Hij lichtte enkele vernieuwingen toe, zoals de gemeenschappelijke lunch voor de wedstrijden en de aanstaande trainingsstage in de winter. Hij nodigde de sponsoren zelfs uit om mee te gaan op trainingskamp naar het zonnige Albufeira, waarvoor enkele plekken speciaal voor hen zijn gereserveerd.

Na deze woorden werd de avond afgesloten met hapjes en drankjes, waardoor de sponsoren en leden van VV Alem de kans kregen om informeel met elkaar te praten en omstreeks 23:30 uur kon iedereen met een glimlach terugkijken op een buitengewoon geslaagde sponsoravond.

Kijk hier voor meer foto's

Foto's   © 2023 Piet van Boxtel - VV Alem