Introductieavond VV Alem
De nieuwe hoofdtrainer John Cornelissen stelde zich vanavond voor aan de selectie van Alem 1 en Alem 2. Hij had een duidelijk praatje wat zijn doelstellingen zijn: van Alem 1 een stabiele derdeklasser maken met wellicht hier en daar een uitschieter naar boven. Om dit te bereiken hamerde Cornelissen op het commitment van de eerste elftalspelers om dit doel te bereiken.
Ook de technische staf voor aankomend seizoen stelde zich voor, allereerst Joost Stoof de rechterhand van de hoofdtrainer, Wim Steenbekkers voor medische zaken en hersteltrainingen en assistent-scheidsrechter Gustavo Enciso Garcia. Tom van Geffen volgt aankomend seizoen Joost Stoof op als keeperstrainer.De nieuwe trainer van Alem 2, Olaf Steenbekkers stelde zich voor en maakte een gedreven indruk. Hij en assistent-trainer Stan Schreuders en team-manager Rob van Boxtel mikken komend seizoen voor Alem 2 op een plaats in de top drie. De heren hebben er heel veel zin in.

Daarna werden de nieuwe selectiespelers verwelkomd, de twee keepers Les Cleven en Dean van den Bogaard, verder komen Boris Snijers, Milan Witteveen en Bowie Schouten Alem versterken.
Tim Heesakkers heeft op het laatste moment besloten de overstap niet te wagen, hij blijft bij Hedel.Foto's © VV Alem - Piet van Boxtel