Seizoensafsluiting 2022/2023
Na een lang en slopend seizoen werd afgelopen zondag het seizoen 2022/2023 afgesloten. Een seizoen met pieken en dalen, waarin Alem VR1 kampioen werd en Alem 1 op degradatie afkoerste. Door een heuse houdini-act in Juni, op de laatste speeldag in de laatste minuut van de verlenging van de nacompetitie-finale kon degradatie op het nippertje worden voorkomen.De thermometer op sportpark de Oude Maas gaf temperaturen ver boven 30° C aan. Gelukkig werd iedereen, om uitdroging te voorkomen, voldoende voorzien van diverse drankjes...
...terwijl voorzitter Tonny van Lent snel terugblikte op het afgelopen seizoen en afscheid nam van beide selectie-trainers Ben Hoek en Hans Brekelmans. Ben Hoek verkast naar Beerse Boys, terwijl Hans Brekelmans de dames van DSC onder zijn hoede gaat nemen. Van Lent ziet, tot zijn spijt, bij Alem 2 een aantal spelers vertrekken: doelman Bart de Leeuw emigreert naar Noorwegen, Wessel Broekmeulen blijft dichter bij huis, hij gaat bij DSC in de kelderklasse spelen en Victor van Kessel gaat terug naar RKVSC en stopt met voetballen.
Daar staat tegenover dat de nieuwe trainer van "het tweede" Olaf Steenbekkers, het bij Alem 1 gestopte goudhaantje Kevin Broekmeulen aan zijn selectie kan toevoegen.

Na het officiŽle gedeelte kon iedereen zich tegoed doen aan de door Alem sponsor Gijs Sars geleverde heerlijke Barbeque !!

Kortom een geslaagde afsluiting van een bewogen seizoen. Iedereen bedankt en tot Agustus, wanneer we onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer John Cornelissen het nieuwe seizoen weer aftrappen!

BBQ !!Foto's © VV Alem - Koen de Leeuw