Uitje en Afscheid van Alem 4
Na een paar jaar door COVID afgelast te zijn geweest ging afgelopen vrijdag het jaarlijkse "uitje" van Alem 4 weer door. Het weer werkte mee en daardoor kon het boottochtje, dat al sinds 2010 op de planning stond, afgevinkt worden.

Het uitstapje stond naast de boottocht in kader van afscheid nemen. Afscheid van de ervaren trainer/coach Stan Schreuders, die aan de staf van Alem 2 wordt toegevoegd, volgend seizoen en afscheid van de naam Alem 4. De mannen gaan volgend jaar weer gebruik maken van de geuzennaam "Het Derde". Een elftal wat rond de eeuwwisseling een begrip was in de verre omtrek, legendarische wedstrijden speelde en diverse kampioenschappen op zijn palmares kon schrijven. (NOTE: Joop Kollenburg was toen al van de partij).

Terug naar afgelopen vrijdag: 's-middags werd Alem 4 door de schippers Joop Kollenburg en Koen de Leeuw meegenomen voor een boottocht rond Alem en daarna werd richting Heusden gevaren, waar werd aangelegd, om aan de kade wat te drinken en officieel afscheid te nemen van Stan Schreuders. Daarna werd het steven gewend en koers gezet naar de Zandmeren. Bij het strandpaviljoen werd door achttien mannen (Coach Schreuders zou op zondagmorgen, bij zo'n opkomst handenwrijvend naar de spelerslijst hebben gekeken) het uitstapje met een drankje en een hapje afgesloten.


Kapitein Koen de Leeuw


Kapitein Joop Kollenburg


De opvarenden


Stan Schreuders stopt als trainer/coach van Alem 4


De eerste pleisterplaats: Heusden


Stan bedankt !!


Afpilsen bij het strandpaviljoen De ZandmerenKIJK HIER VOOR MEER FOTO's

Foto's 2022   © v.v. Alem - Alem 4


Er kan teruggekeken worden op een heel gezellig en geslaagd uitje.
Speciaal de schippers Joop en Koen bedankt voor de rondvaart !

En om nog maar eens een cliché te gebruiken: Het bleef nog lang onrustig op de Zandmeren...