Drie Feestjes InEen

Alem vierde afgelopen zaterdag,op de voormalige koninginnedag 30 april, drie feestjes ineen.
Vanwege de coronamaatregelen van de laatste jaren waren de reŁnie van van het succesvolle Alem uit 1981/1982, de vrijwilligersavond en het ledenfeest niet doorgegaan, deze werden op deze dag alledrie ingehaald.

Begonnen werd 's-middags met de reŁnie van het elftal dat eind jaren zeventig en begin jaren tachtig onder leiding van trainer/speler Ton de Wit tweemaal promoveerde en de afdelingsbeker won. Gerard van Mook en Hans Hanegraaf hadden een mooi boek gemaakt van het succesvolle seizoen 1981/1982.

Daarna waren alle VV Alem vrijwilligers uitgenodigd voor een lekkere en vooral gezellige barbeque, de dames en heren lieten het door Angelo Verhoeven en Daav van Mil gebakken vlees goed smaken.
De BBQ ging naadloos over in een feest waarvoor alle leden waren uitgenodigd.

's-avonds ontving voorzitter Tonny van Lent van KNVB ambassadeur Bart Brugman een bronzen beeldje voor het 90-jarig jubileum van VV Alem. Vervolgens reikte Brugman een zilveren speld uit aan Hans Brekelmans, Rick Leerintveld en Ton Steenbekkers en zelfs een gouden speld aan Gerard van Mook, vanwege hun verdiensten voor VV Alem.

Voorzitter Tonny van Lent reikte de 25 jaar jubileum-speld uit aan Robert-Jan Hofman, Peter van Lent en Bram van der Zanden. Frank van Hezik was niet aanwezig, maar heeft inmiddels ook zijn speld ontvangen.

Daarna ging de muziek aan en kon het feest echt los en werd er plezier gemaakt, gelachen en vooral veel gedronken. Iedereen die heeft meegeholpen om deze middag/avond te organiseren: een hele grote DANK!

Feestelijk weerzien van Alem 1 (1981/1982)

Gerard van Mook had een leuke karakteristiek van iedere aanwezige oud-speler

Alem 1 (1981/1982)

Gerard van Mook en Hans Hanegraaf hebben een mooi boek gemaakt van het succesvolle seizoen 1981/1982

Barbeque voor onze vrijwilligers

KNVB ambassadeur Bart Brugman

Voorzitter Tonny van Lent ontvangt bronzen beeldje

De Zilveren Speld voor Hans Brekelmans

De Zilveren Speld voor Rick Leerintveld

De Zilveren Speld voor Ton Steenbekkers

Gerard van Mook ontvangt De Gouden Speld

Robert-Jan Hofman, Peter van Lent en Bram v/d Zanden vierden hun 25-jarig lidmaadschap van VV Alem

Feest !!

KIJK HIER VOOR MEER FOTO's

Foto's 2022   © v.v. Alem - Piet van Boxtel

We kunnen terugkijken op een gezellige en geslaagde happening.
Alle vrijwilligers bedankt, wat jullie voor de vereniging gedaan hebben en alle aanwezigen bedankt voor een mooi feest!