Rabo ClubSupport 2021

Rabo ClubSupport 2021. Kom in actie!
Rabobank Bommelerwaard draagt de lokale samenleving een warm hart toe. Jaarlijks ondersteunt zij veel verenigingen en stichtingen in de Bommelerwaard. Speciaal voor verenigingen en stichtingen organiseert zij Rabo ClubSupport.
Leden van Altena Bommelerwaard brengen via de Rabo App of Rabo Online Bankieren van 4 t/m 25 oktober hun stem uit op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. Ook VV Alem doet mee aan de Rabo ClubSupport.

Stemmen zijn geld waard
Met Rabo ClubSupport kunnen leden van Rabobank Altena-Bommelerwaard vijf stemmen uitbrengen op verenigingen of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Maximaal twee stemmen mogen op eenzelfde vereniging/stichting worden uitgebracht. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting worden uitgebracht, des te meer geld krijgt de club om hun doel te realiseren. De waarde van een stem wordt berekend door het totale budget te delen door het aantal uitgebrachte stemmen.
Leden van Rabobank Bommelerwaard kunnen in 2021 vanaf 4 oktober hun stem(men) uitbrengen. Als lid ontvangt u aan het begin van de stemperiode per post een stemcode, waarmee u online uw stem kunt uitbrengen op uw favoriete club. Ieder lid kan maximaal vijf stemmen uitbrengen. Maximaal twee stemmen mogen op eenzelfde vereniging/stichting worden uitgebracht.

Oproep
Natuurlijk probeert v.v. Alem zoveel mogelijk stemmen te werven. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor verdere sportieve en sociale ontwikkeling van onze (jeugd)voetballers. Ben jij lid van Rabobank Bommelerwaard? Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie, vrienden en kennissen hun stem geven aan v.v. Alem tijdens de stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne. Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne vind je op rabobank.nl/bommelerwaard.

Lid worden ?

Hoe stemmen
Bent je lid van Rabobank Altena-Bommelerwaard en wil je v.v. Alem een steuntje in de rug geven? Ook in 2021 kunt je stemmen voor Rabo ClubSupport. Je ontvangt hiervoor te zijner tijd een persoonlijke stemcode, waarmee je via rabobank.nl/bommelerwaard kunt stemmen op jouw favoriete club v.v. Alem

NB
Alleen leden kunnen stemmen, dus geen klanten.
Klanten van Rabobank Altena-Bommelerwaard kunnen op ieder gewenst moment lid worden van onze bank, mits ze voldoen aan de gestelde voorwaarden, zie http://www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/bommelerwaard/lidmaatschap/ Iemand lid is van Rabobank Bommelerwaard ontvangt een stemkaart om mee te stemmen tijdens Rabo ClubSupport (stemperiode van 4 oktober tot en met 25 oktober).
Lid worden: www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/