Voetbalfeest 90-Jarig Jubileum

Na een jaar te zijn uitgesteld en ook dit jaar na drie afgelaste dagen met festiviteiten, ging op zondag het voetbalfeest ten behoeve van het 90 jarig jubileum wl door.

Een voetbalfeest met als hoogtepunt de beker-kraker Alem - DSC, voorafgegaan door de bekerwedstrijd van de schaduwteams van beide verenigingen. Het veld omzoomd door zo'n 400 supporters die er na het sportieve gedeelte, allen getest op een geldige QR-code, een super gezellige feestavond van maakten. Hier en daar zagen we supporters en spelers van onze buur-verenigingen en zelfs Zwaluw VFC maakte onder aanvoering van John Laponder hun opwachting op het feest.

Speciale dank gaat uit naar de jubileum commissie en met name naar Dirkje de Leeuw, Nikki Theuwis, Peter van Boxtel, Koen de Leeuw, Angelo Verhoeven en Rick Leerintveld voor het organiseren van deze geweldig geslaagde dag. En verder ook iedereen bedankt die hun steentje hebben bijgedragen, de meiden van ons vrouwen-team die de QR-code checks verzorgden, alsmede de tentenbouwers die vanaf woensdag in de weer zijn geweest om alles op te bouwen. De Alemse fanfare en de Bloas en Boem Band.

Kijk hier voor meer foto's van het voetbalfeest

Foto's 2021   © v.v. Alem - Piet van Boxtel