Hoe zien we dit moment het vervolg van de competitie?

Afgelopen dinsdag, 14 december, is er tijdens de corona persconferentie bevestigd dat de huidige maatregelen tot 14 januari 2022 worden verlengd. De nieuwe omikronvariant zorgt daarnaast voor extra onrust. Hierdoor zijn er nog veel onzekerheden over wanneer de competities kunnen worden hervat.

Veldvoetbal
Met de verlenging van de huidige maatregelen is nu al wel duidelijk dat in de speelweekenden van 15 en 16 januari en 22 en 23 januari in de categorie A niet zal worden gespeeld. Op zijn vroegst zal het weekend van 29 en 30 januari als inhaal speelweekend worden gebruikt voor de wedstrijden die vr 29 november, gespeeld hadden moeten worden maar zijn afgelast.

Hopende dat er geen nieuwe maatregelen na 15 januari komen, kunnen in de categorie B* alle wedstrijden in het programma gewoon doorgang vinden, deze wedstrijden laten we daarom ook als gepland staan.

Kijk hier voor de meest gestelde vragen: FAQ: veelgestelde vragen over coronavirus en sport - NOCNSF

Met sportieve groet,
KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND