GEEN PUBLIEK MEER BIJ WEDSTRIJDEN

De nieuwe landelijke maatregelen, zoals aangekondigd in de persconferentie van afgelopen vrijdag, hebben ook gevolgen voor de regelgeving bij VV Alem.

Bij wedstrijden geldt voor alle spelers dat bij betreden van het clubgebouw de Corona QR code, bewijs van genezing of een testbewijs verplicht is.

Publiek niet meer toegestaan bij trainingen en wedstrijden
Het is niet meer mogelijk om bij trainingen of wedstrijden te kijken. Alleen spelers, trainers en mensen die vanuit hun functie (bijv. leider/bestuurslid) aanwezig moeten zijn, worden toegelaten op de velden. We vragen ouders hun kinderen af te zetten en op te halen bij de ingang. Spelers mogen voor of na hun eigen wedstrijd niet als publiek bij wedstrijden van andere teams kijken. Van bezoekende clubs worden, buiten de spelers, maximaal 5 personen toegelaten tot de VV Alem velden.

Kantine op zaterdag en zondag open
De kantine is doordeweeks gesloten. Op de zaterdag en zondag is de kantine alleen open voor spelers met een Corona Toegangsbewijs (CTB) tot 20:00 uur. Het is verplicht om gebruik te maken van een zitplaats. Het terras blijft gesloten.

Deze regels blijven voorlopig tot 4 december 2021 van kracht.

Kijk hier voor de meest gestelde vragen: FAQ: veelgestelde vragen over coronavirus en sport - NOCNSF

Bestuur VV Alem.