28-04-2022 MEC'07 VR1 - Alem VR1 1 - 3

MEC'07 VR1 - Alem VR1   1-3

Revanche in de Betuwe

Alem nam, na het onverwachte verlies van zondag tegen GVV, vanavond revanche op zichzelf door in Maurik met 1-3 af te rekenen met MEC'07 VR1.
Dirkje de Leeuw, voor het eerst opgesteld als spits, nam alle treffers voor haar rekening.

Gisteren stond de wedstrijd tegen Mec’07 op het programma. Aan het veld lag het deze keer niet… lijkt toch veel op ons eigen veld met hobbels en gaten.

Aangezien twee van ons genieten van een welverdiende minivakantie, werd er een nieuwe spits aangewezen. Dirkje mocht haar kracht en energie kwijt op deze nieuwe positie. Alem begon sterk en kreeg in de 2e minuut een corner. Fenne gooide de bal voor en Dirkje wist hem in het doel te koppen. 0-1 Alem. Dirkje haar eerste doelpunt van het seizoen was een feit.

Na 15 minuten ballen besloot Dirkje een keer van afstand te schieten op het doel, wat resulteerde in een 0-2 stand.

De derde goal viel vlak voor het einde van de eerste helft. Ilse legde de bal voor het doel en Dirkje wist deze,vanuit de lucht, het doel in te schieten! Wat een goals in de eerste helft. Dirkje was on fire!

De tweede helft werden er verschillende wissels toegepast. Het lukte ons niet meer om wat doelpunten bij te maken. Door een misverstand achterin kreeg Mec’07 de kans om de 3-1 te maken.

Dit was een van de betere wedstrijden van het seizoen. We zijn weer terug in de game. Met een hattrick voor Dirkje, werden de 3 punten weer binnengehaald!

Op naar zondag, dan spelen we uit tegen een van de koplopers, namelijk TGG!

MEC'07

Bron:    Gerard van Mook