20-03-2022 BZS VR1 - Alem VR1 0 - 4

BZS VR1 - Alem VR1   0-4    (0-1)

Alem VR1 hervat competitie uitstekend

Vandaag was het eindelijk zover! De eerste wedstrijd van het jaar! Iedereen nog de beste wensen voor 2022.

Met pas 6 wedstrijden achter de rug staan we op plaats 5 in de ranglijst. Tijd voor de wedstrijd!

Wat een tijd 13:30 uur, zo heb je toch niets meer aan je dag, klaagzang was duidelijk hoorbaar.
Alem speelde een goede eerste helft. Fenne nam een corner en Manouk wist de bal in de goal te tikken! 0-1 Alem. Zo dat voelde goed, even later kreeg Noortje de kans om naar het doel te stormen en maakt hierbij de 0-2.

De tweede helft begonnen wij weer sterk. Jelyn maakte vrij snel de 0-3. De vermoeidheid kwam inmiddels naar boven. BZS kreeg kansen maar wist deze niet langs Anke te krijgen.
0-4 werd gescoord door Noortje door een prachtige combinatie met Jelyn!

Na 68 keer ingooien, 100 keer vragen hoe lang de wedstrijd nog duurde was het einde eindelijk in zicht. Moe maar voldaan! Feestje in de kleedkamer bleef uit, was namelijk geen stopcontact aanwezig… Nadine volgende keer de box opladen en neem dan ook je andere mee!

Op naar volgende week!

Manouk Bergmans