03-10-2020 GVV VR1 - Alem VR1 0 - 1

GVV VR 1 - Alem VR1   0-1    (0-0)

Alem VR1 rijgt zeges aaneen

Een echte herfstdag, zo voelde het vandaag. ?? ?? Miezer regen ??blaadjes die van de boom vielen en een flinke wind?? Al vroeg vertrokken de vrouwen van Alem richting Geldermalsen. Vandaag de tweede competitie wedstrijd om 10:00 uur tegen GVV. Wie bedenkt dit tijdstip toch ????????! Die heeft er vast rekening mee gehouden dat er toch geen feestjes meer zijn op zaterdagavond...

Zonder toeschouwers begon Alem aan de wedstrijd. De gehele eerste helft was Alem lekker aan het ballen op de helft van de tegenstander. De verdediging en de keepster van GVV waren goed in vorm. Het lukte onze voorhoede maar niet om goaltjes te maken. Alem bleef vechten en creëerde kansen, maar ging 0-0 de rust in.

Met een peptalk van de coaches begon Alem aan de tweede helft. Het zonnetje kwam ook door ?? Alem begon sterk en kreeg steeds meer kansen. Jammer genoeg wist de keepster alle ballen uit het doel te houden. Wij gaan hier toch niet met een gelijkspel naar huis???! Jante vond het ook tijd voor een goal en riep naar de voorhoede dat ze een goal moesten maken. En wat blijkt?? Nog geen 1 minuut later kreeg Jelyn een kans voor het doel en wist deze keihard het doel in te razen ?? ??!!! Whooooh 0-1! Dat hadden we even nodig. Met wat wissels van beide teams, bleef Alem alert en voetbalde de partij mooi uit.

Helaas geen doelpunten meer kunnen maken, maar de 0 is gehouden. Jelyn maakte vandaag haar eerste doelpunt in haar voetbalcarrière!! Lekker bezig meid!

We hebben de supporters gemist vandaag, hopelijk zien wij jullie snel weer ...