03-02-2019 RKTVC VR1 - Alem VR1 6 - 0

RKTVC VR1 - Alem VR1   6-0    (3-0)

Zeperd voor Alem VR1

Vandaag stond de eerste wedstrijd na de winterstop op het programma. Eigenlijk ook gelijk de moeilijkste, namelijk tegen de koploper RKTVC. Wij hadden er zo zin in vandaag dat we zelfs te vroeg op het complex waren. Alles zat nog dicht....

Wedstrijd op kunstgras, niet ons favoriet, maar we moesten het ermee doen vandaag.

De eerste 20 minuten van de wedstrijd ging het gelijk op. Toch wist RKTVC er 3 te maken. Met 3-0 achterstand de rust in. Poeeeeh wat een eerste helft, jaaa de conditie moet weer opgebouwd worden....

Tweede helft speelden wij een betere pot dan de eerste. Helaas benutte RKTVC de kansen goed, waardoor de eindstand 6-0 werd.

Zware eerste wedstrijd. Op naar volgende week een thuiswedstrijd tegen de nummer 2 Mec’07.