13-11-2016 Alem VR1 - OJC Rosmalen VR4 3 - 1

Verslag:

Alem VR1 - OJC Rosmalen VR4   3-1    (2-0)

Vandaag een koude herfstdag speelde de vrouwen van Alem tegen OJC Rosmalen. Al na een paar minuten kreeg Alem een penalty mee. De penalty werd genomen door ons Marleen. De vorige wedstrijd tegen RKTVC nam Marleen ook al een penalty. Wat zal het vandaag brengen... JAA Marleen brengt Alem op een 1-0 voorsprong!!!
Alem is vandaag met 18 'vrouw' sterk. Na 25 min is het weer raak voor Alem. Met een prachtig schot van Marleen raakt de bal de onderkant lat van het doel van de tegenstander. Ook deze zit! 2-0!
Wie staat er vandaag bij ons onder de lat?! Het is 'dushi' FREDIE!! Ze staat vandaag voor de 3de keer in het doel! Als onervaren keepster doet ze het dit seizoen hartstikke goed!
Met nog een aantal kansen van Anke, Fenne en Marleen lukt het niet om nog een doelpuntje te maken.
Het wordt nog spannend voor het doel van Alem. Maar gelukkig kijkt onze FREDIE de ballen uit het doel!

40 min: Een speelster van OJC speelt de verdediging van Alem uit. Daardoor komt ze een op een op onze keepster. Helaas speelt ze Fredie ook uit en heeft ze een vrije kans om te scoren. 2-1 zou je zeggen.... maar onze altijd op tijd komende Gijs staat met zijn oranje vlaggetje omhoog. Dat betekent dat het BUITENSPEL is! De scheids keurt het doelpunt af.
44 min: Jante is iets te sterk voor de tegenstandster en maakt een overtreding.... hierdoor ontstaat er een vrije trap voor OJC. Gelukkig is de bal naast. Alem zwakt af.... nog een paar minuten voor de rust.
45 min: Fenne krijgt nog een mooie kans door een mooie pass van onze Sharon, maar weet de bal niet binnen te werken.

Alem heeft vandaag een beetje moeite met buitenspel. De grens van OJC is scherp en staat vaak genoeg met het vlaggetje omhoog.
De peptalk van onze Judith: VREET ZE OP ??. Wat bedoeld ze nou toch? We zullen het zien in de aankomende 45 minuten!
De tweede helft is van start gegaan. De weersomstandigheden liegen er niet om.. het regent...
De winterjassen zijn voor de dag gekomen op de bank????.
De eerste 10 minuten van de tweede helft wordt vooral op de helft van Alem gevoetbald, niet goed dus. OJC is sterk aanwezig. Ze doen er alles aan om door de linie van Alem te breken.

52 min: OJC krijgt een vrije trap. De bal wordt mooi opgevangen door Fredie. OJC krijgt kansen, maar de bal gaat naast of over.
54 min: Noortje breekt rechts door de linie van OJC, ze kan door de aanval een corner eruit halen. De corner wordt genomen, en door nog onbekende omstandigheden ligt de keepster van OJC op de grond. Na wat wonderwater kunnen we weer verder.
57 min: na 3 corners lukt het nog steeds niet om de bal in het doel te krijgen.
59 min: En weer een corner. De bal was weer mooi voor gelegd door Fenne, en de bal komt op de voet van Anke. Helaas Anke de bal gaat over het doel....

Het blijft spannend OJC vecht zich weer terug in de wedstrijd.
65 min: OJC komt terug op een 2-1 achterstand.
75 min: Anne krijgt een tik tegen haar gezicht. En zakt in elkaar. Ondertussen speelt OJC gewoon door en schiet de bal niet uit, maar juist op het doel. Fredie blokkeert het schot en krijgt het voor elkaar om een bloedneus te krijgen. Het ziet er even naar uit dat Soraya mag gaan keepen. Na wat verzorging besluit Fredie om toch door te gaan. Soraya mag weer plaats nemen op de bank.
82 min: Fenne mag weer een hoekschop nemen. Dirkje krijgt de bal op het hoofd, maar helaas kopt ze hem over.
84 min: Anke krijgt de bal mooi mee gegeven van Nikki. Anke weet de bal tot de achterlijn te verdedigen en voor te leggen op Dirkje. Helaas schiet Dirkje de bal mis.
85 min: Anke krijgt weer de kans om te scoren door een mooie actie, maar ook die bal gaat naast.
90 min: Sharon loopt goed door op de keepster van OJC. Ze kan net voordat de keepster de bal wil pakken, de bal weg tikken en de bal tussen de palen krijgen. 3-1!
90+ 5 min: Einde wedstrijd! Alem wint de wedstrijd met 3-1! Hierdoor komen we weer op de eerste plek te staan!
Doelpunten:

1-0
Marleen van Lent
2-0
Marleen van Lent
2-1
OJC
3-1
Sharon Hooijmans


Bron:    Hilde van Boxtel / Facebook