04-09-2016 Alem VR1 - Emplina VR2 3 - 2

Verslag:

Alem VR1 - Emplina VR2   3-2    (3-0)

Vandaag stond de tweede bekerwedstrijd vvAlem vrouwen 1 - Empelina vrouwen 2 op het programma.

Vandaag waren we met 18 man sterk! Prima aantal! Eerst even op de foto voor de nieuwe presentatiegids. Dus maisjes even jullie makeup en haren goed doen.... We moeten er natuurlijk fris en fruitig op staan. Na een aantal foto's was het gelukt. Iedereen staat er prachtig op... Tijd voor de warming-up.

Om 11.00 uur was de aftrap. De tegenstander was op dat moment maar met 10 man sterk. Dames hier moeten wij van profiteren.... Na 10 minuten lag het balletje bij de tegenstander in het doel. Een mooie vrije trap van Anke! Het eerste doelpunt is gemaakt van dit seizoen.
Op de helft van de eerste helft moest de tweede vrije trap genomen worden. Deze werd voorgeschoten door Marleen waarna Dirkje de bal in het doel kopte! Lekker Dirk.
Ook Fenne wist een gaatje te vinden in het doel! Fenne ook jij kan met links scoren.
Tijdens de wedstrijd werd er lekker door gewisseld!

Rust....

Na de rust bleken we met een minder man te zijn. Hier en daar wat pijntjes. Maar Alem geeft niet op we gaan door.
Inmiddels was Empelina met 11 man sterk. De druk van Empelina werd hoger en hoger. Ze kregen kansen. Ze kwamen terug in het spel. En helaas (3-1)....
Ondertussen een keeperswissel. Soraya eruit en Anke erin! Zet hem op Anke!! Kom op Dames houd vol! Alem bleef sterk en zette druk... Maar helaas kwam daar ook de (3-2).... Met nog een aantal minuten bleef het spannend. Alem zorg dat het niet 3-3 word..

Gelukkig het eindsignaal klonk!
De eerste wedstrijd is gewonnen! Super gedaan dames.
Doelpunten:

1-0
Anke van Boxtel
2-0
Dirkje de Leeuw
3-0
Fenne van Mil
3-1
Emplina
3-2
Emplina


Bron:    Facebook