15-11-2015 Den Dungen VR1 - Alem VR1 2 - 2

Den Dungen VR1 - Alem VR1   2-2    (1-1)

Gisterenavond hadden de dames hun voetbalschoentjes al klaar gezet. Misschien zou sinterklaas er wel doelpuntjes instoppen. We werken immers altijd hard en zijn zo lief!

Vanochtend was het wel even spannend of de sint wel zou zijn geweest met deze storm! Kan onze wedstrijd nu wel doorgaan? Bij het voetbalveld aangekomen zagen we dat sinterklaas in Alem was geweest, in ieder geval zijn paard(en). Sinterklaas was in geen veld of wegen te bekennen. Marit probeerde nog wat paardenmoppen te scoren, maar helaas waren ze al snel uit het oog.

Op naar Den Dungen.

De dames moesten vandaag extra alert zijn met de wind. Het spel ging op en neer. Alem weet een paar goede acties neer te zetten en zo bij het doel te komen. Helaas wil de bal niet in het netje!
Halverwege de eerste helft krijgt Alem een vrije trap mee, die Anke keurig binnen schiet! Yes, toch een doelpuntje in de schoen gekregen vannacht!

Helaas weet Alem deze voorsprong niet lang vast te houden. Den Dungen is allert bij de uittrap van ons en weet de bal binnen te krijgen 1-1.

Na de thee gaat Alem weer met volle moed het veld op. Dit keer met de wind tegen. Alem blijft hard werken en goed combineren. Uit een mooie actie met Anke, Dirkje en Hilde kan Hilde de bal achter de keepster krijgen. Ook Hilde heeft vannacht een doelpuntje in haar schoen gekregen. Voor de tweede keer staat Alem voor. Nu vasthouden dames!

Vijf minuten voor het eind gaat Den Dungen meer druk zetten. Alem probeert er alles aan te doen, maar helaas is de goedheiligman ook in Den Dungen geweest. Als cadeau hebben ze een vrije trap gekregen, dicht bij het doel, die Alem niet tegen kon houden.

Helaas kunnen we geen drie punten mee naar Alem nemen. Op naar een paar welverdiende weken rust!