13-09-2015 CHC/Orka VR1 - Alem VR1 2 - 1

CHC/Orka VR1 - Alem VR1   2-1    (0-0)

Afgelopen zondag stonden we oog in oog met CHC, de eerste competitiewedstrijd van het seizoen.

Het is 11:00 uur en Alem mag beginnen met de aftrap. Het seizoen is nog maar twee seconden oud en Alem levert de bal al in bij de tegenstander. Zo, zijn we wakker dames?! Gelukkig hersteld Alem zich snel en iedereen staat goed zijn vrouwtje.
Na een mooie bal van Dirkje op Anke krijgt Anke de kans om te scoren. Helaas gaat de bal net naast. De volgende keer beter Ankie!

Dan is het tijd om onze kopkunsten te laten zien die we afgelopen week nog geoefend hebben. Je zou zeggen dat we dus niet kunnen missen, of toch wel? Hilde neemt een prachtige corner die voor het doel uit komt, maar de bal schampt over het haar van Nikki.
Volgende keer toch een hoge knot Nik, dan kop je hem er zo in!

Ook CHC krijgt kansen. We kunnen zeggen dat we aan elkaar gewaagd zijn. Na een pittige eerste helft waarbij Alem goed en hard werkt, gaan we met 0-0 de rust in.

In de rust spreek Mari L. ons goede moed in en drukt ons op het hart de punten niet te verspelen, maar mee naar huis te nemen. We hoeven immers niet te verliezen hier.
Na een kwartier rust kunnen de dames er weer tegenaan. Marit komt er in voor Esmée.

Na een paar minuten komt de spits van CHC één op één met Charita, onze pas begonnen keepster. Met haar slagerstechnieken hoor je haar denken: ik maak gehakt van je!
Toch weet de spits de bal in het netje te krijgen. Niet getreurd koppies omhoog dames, we hebben nog ruim 40 minuten.
De spanningen lopen hoog op wat te merken is bij beide teams en het gaat er dan ook steeds feller aan toe. Malou komt erin voor Anke om wat frisse wind over het veld te laten waaien. Helaas valt na een paar minuten dan toch de 2-0.

Met nog 15 minuten op de klok merkt Alem dat CHC tijd begint te trekken. Echter geeft Alem niet op en doet er alles aan om nog tot scoren te komen. En ja hoor! Na een mooie pass van onze invalster Malou weet Hilde de bal binnen te werken in het doel van CHC. HET KAN NOG! HET KAN NOG!
Imani krijgt nog een mooie kans, maar ook deze gaat net naast waarna het eindsignaal klinkt.

Helaas dames, het harde werken is niet beloond met minstens 1 punt. Op naar volgende week, dan gaan we er weer tegen aan!