07-04-2013 Heerewaarden VR1 - Alem VR1 3 - 2

Heerewaarden VR1 - Alem VR1   3-2    (2-1)

Heerewaarden begint sterk aan de wedstrijd, na een aantal minuten spelen ze een bal het strafschopgebied van Alem in. Frederique kan de bal niet binnenhouden en uit de daaropvolgende corner scoort Heerewaarden. Alem lijkt dan een beetje wakker te worden, Priscilla en Mandy zijn samen een aantal keren gevaarlijk en ook Diana probeert het een keer met een hard schot. Mandy zorgt uiteindelijk voor de 1-1.

Maar achterin staat Alem nog steeds te slapen en uit de volgende corner van Heerewaarden wordt meteen weer gescoord. Jantine schiet nog een bal op de lat en dan gaan we rusten met een 2-1 achterstand.

De tweede helft begint Alem feller en er wordt ook wat beter gevoetbald, maar goed kunnen we het nog niet noemen. Al snel maakt Heerewaarden met een mooi schot ook nog 3-1. Alem wordt feller en blijft aanvallen, Mandy maakt nog de 3-2. Meer valt er vandaag helaas niet te halen.