03-11-2012 Ophemert VR1 - Alem VR1 5 - 1

Verslag:

Ophemert VR1 - Alem VR1   5-1    (3-0)

"De morgenstond heeft goud in de mond"

Dit spreekwoord lijkt echter niet voor de dames van Alem te gelden. Al leek de dag zo mooi te beginnen;
Om kwart voor negen stonden bijna iedereen (behalve Gijs) fris en fruitig in het zonnetje te wachten om naar Ophemert te gaan!
Voor de een was het wat vroeger dan voor de ander maar iedereen had er zin in!
Na dat Gijs was gearriveerd (heiligt van over tuigt dat Jantine tegen hem had gezegd dat we om negen uur aanwezig moesten zijn, wat uiteraard niet het geval was!!) konden we dan eindelijk vertrekken!
Voor sommige onder ons was de autorit naar Ophemert toe spannender dan de wedstrijd, want Charita reed zelf! Oeeh de snelweg op vind ze maar niks en haar auto kan maar 120 km per uur dus kan ze Niels nooit bij houden! Niet alleen Charita maar ook haar mede passagiers hadden het zweet in de bilnaad staan! Maar zonder kleerscheuren arriveerde we allemaal veilig op het voetbalveld!
Niels vertelde de opstelling, en de warming-up kon beginnen!
Klokslag tien uur arriveerde de scheidsrechter! Let the game begin!
Frederique moet al meteen aan de bak maar begint goed! Ophemert weet al snel een corner te pakken te krijgen maar kopt deze ook weer net zo snel over de achterlijn!
Eindelijk komt Alem ook een beetje aan voetbal toe, en er lijkt een mooie kans voorin te ontstaan maar de vlagger lijkt dit niet te willen en vlagt voor buitenspel!
Al snel krijgt Priscilla een kans maar helaas bij de keeper in de handen.
Niet veel later komt Ophemert op onze helft en maken snel de 1-0 en de 2-0 Non de pi!
Alem lijkt niet wakker geschud te zijn door de tussenstand en voetbalt slap! Al snel wordt ook de 3-0 gemaakt! Worden we nu wel wakker??!
Het lijkt er een beetje op, voorin komen weer een aantal goede kansen. Een goed schot van Jantine op het doel maar nog geraakt door de keeper en we krijgen een corner! Diana neemt de corner, maar ook deze gaat er niet in!
Ophemert komt weer een aantal keer gevaarlijk in de buurt van het doel van Alem.. Maar gelukkig hebben wij Chantal en die stopt de bal gewoon lekker met haar kont! Al zal deze maandag wel blauw zien! Maar goede redding!
Nikki is hard aan het werken als rechtshalf, maakt heel wat meters en knokt er goed voor! Het einde van de eerste helft is inzicht, Alem heeft iets meer bal bezit. Als Jantine voorin aan de bal is wordt ze behoorlijk hard onderuit getrapt en Mandy moet voor haar in de plaats komen!

Tijdens de peptalk in de rust proberen Mari en Niels te benadrukken dat we echt beter en feller moeten gaan voetballen ondanks dat de vlagger een enorme pannekoek is!

Het is inmiddels elf uur, de vertrouwde voetbal tijd van Alem, de tweede helft begint! Hopelijk is iedereen inmiddels goed wakker geschud door de peptalk en de tussenstand!
Het lijkt er wel op, Alem begint lekker fel! De twee zusjes combineren goed voorin en verdienen hier een corner mee. Mandy heeft nog een schot op het doel maar gaat mis!
En dan EIN-DE-LIJK de 3-1 door Priscilla! Hopelijk is dit het omslag punt van de wedstrijd en gaan we op deze voet verder!
Maar helaas de 4-1 wordt al heel snel gemaakt, we stonden erbij en keken er naar!
Niels besluit te gaan wisselen, Yvette eruit en Dieke erin!
(zelf schrijft Dieke nog even snel in het boekje "ik wil niet"!! haha Maar JE MOET!)
En dan scoort ED voor ons, de eerste keer dit seizoen en hopelijk ook de laatste keer, 5-1!
Priscilla krijgt nog een goede bal van Diana maar deze gaat ook mis!
Er gaat weer gewisseld worden, Coco komt erin voor Nikki en Marit komt erin voor Els! Ook Els heeft goed gevoetbald op haar oude plekkie!
Er wordt nog hard gewerkt door de dames maar het mag niet baten! Voortaan voetballen we hopelijk gewoon om elf uur!
Of we moeten in de gaten gaan houden wat de man van Yvette zaterdag heeft gedaan want de laatste weken is dit steeds de zelfde uitslag als wij op zondag! (dus deze uitslag hadden we al kunnen weten, zonde vond al die inspanning die we er toch voor hebben geleverd!)
Op naar volgende week, thuis 3 punten binnen halen tegen Teisterbanders!


Doelpunten:

1-0
 
2-0
 
3-0
 
3-1
Priscilla van der Kammen
4-1
 
5-1
ED


Verslag:    Jantine van Mook