28-10-2012 Alem VR1 - Hurwenen VR2 2 - 2

Verslag:

Alem VR1 - Hurwenen VR2   2-2    (1-0)Op een zonnige zondagochtend was het eens tijd voor een spannende pot voetbal. De spanning is te snijden, het gaat hier natuurlijk om een derby. Chantal had een beetje eng gedroomd, namelijk over kikkers. Misschien was dat wel een voorteken…Na de aftrap van Hurwenen krijg Alem gelijk een mooie kans, maar helaas was er niemand voor het doel om hem af te maken. Er is gelukkig wel goede manverdediging. Na 2 minuten fel voetbal krijgt Joyce een mooie kans maar ook helaas wordt deze niet benut.
Langzamerhand komen ook de kinderwagens het terrein van sportpark Alem opgereden. Zij verwachtte een voetballend hoogstandje. De voetballende dames hebben steun nodig van de bank, Anne komt een elastiekje halen en Dieke heeft dringend een pufje adem nodig uit het apparaat van Coco.
Nadat we allemaal weer een beetje opgeladen zijn loopt het voetballend best aardig. Priscilla weet een grandioos mooie voorzet te geven voor het doel zodat Joyce hem er mooi in kon koppen. Deze actie was er een om door een ringetje te halen. De 1-0 is binnen!!!
De felheid zakt helaas een beetje terug en ook beginnen de irritaties tegenover de tegenstander lichtelijk op te spelen. Volgens Dirkje(de aantekeningenmaakster) staan we meer te slapen dan te voetballen. Met een 1-0 stand gaan wij de rust in.

We gaan met dezelfde 11 speelsters als voor rust vol goede moed weer verder. Priscilla heeft vlak na de rust meteen een mooi schot op doel. Helaas beland deze bal bij de keepster in de handen. Er wordt gelukkig wel weer fel gevoetbald. Het levert ons de 2-0 van Joyce op. De blijdschap is enorm!!
20 minuten voor tijd schiet Hurwenen ook een keer op het doel, helaas rechtsboven in de kruising, dus de 2-1 is een feit.
We geven niet op maar van hele goede kansen wil het helaas niet meer komen. Een vrije trap van Hurwenen is weer raak, weer rechtsboven in de kruising. Ook moeten we de 2-2 accepteren.
Jan fluit af en de teleurstelling is van de gezichten af te lezen. Een ontzettende domper op deze zonnige zondagochtend.

Balen meiden!! Toch gaan we met een opgeheven hoofd de wedstrijd van komende zondag tegemoed!!
Doelpunten:

1-0
Joyce van Doorn
2-0
Joyce van Doorn
2-1
 
2-2
 


Verslag:    Dieke Wijgergangs          Foto's:    © Piet van Boxtel - v.v. Alem