21-10-2012 Alem VR1 - Heerewaarden VR1 2 - 0

Alem VR1 - Heerewaarden VR1   2-0    (1-0)

Alem begint sterk aan de derby tegen Heerewaarden. Iedereen is wel wat gespannen, maar na een paar minuten lijkt dit wat minder te worden en beginnen we lekker te voetballen. Alem voetbalt vooral op de helft van Heerewaarden en er worden wat kansen gecreëerd, maar helaas stuiten we regelmatig op de keepster van Heerewaarden. Gelukkig weet Diana het net wel te vinden en we gaan de rust in met een 1-0 voorsprong.
Na de rust blijft het lang akelig spannend, Heerewaarden weet ons een beetje uit ons spel te halen en het wordt allemaal wat rommeliger (ook langs de lijn…). Maar het lukt Joyce toch weer om te scoren. En met hard werken van het hele team slepen we deze overwinning in de wacht! Eindstand 2-0!!!