01-04-2012 Alem DA1 - DSC DA1 0 - 3

Alem DA1 - DSC DA1   0-3    (0-2)

We beginnen rommelig, iedereen is nog een beetje aan het zoeken naar zijn tegenstander. DSC maakt hier snel gebruik van en al na een minuut staan we met 0-1 achter. Dit is wel een hele slechte start…. Maar we laten onze koppies niet hangen en we komen wat beter in ons spel. Er komen zelfs een aantal kansen voor Alem, maar helaas de afwerking is nog niet helemaal goed. Bij DSC wel, want uit de volgende kans die ze krijgen wordt ook meteen gescoord. DSC voetbalt een stuk effectiever, de kansen die zij krijgen worden meteen benut. En onze kansen worden niet omgezet in doelpunten. We gaan de rust in met een 0-2 achterstand.
Ook in de tweede helft doen we voetballend niet onder voor DSC, alleen het lukt allemaal net niet vandaag. En bij DSC wel, want we krijgen ook nog een derde doelpunt tegen. Dit resultaat dus maar snel vergeten en op naar volgende week tegen Buren!

Verslag:    Els van Oers