30-10-2011 Alem DA1 - Teisterbanders DA2 2 - 3

Verslag:

Alem DA1 - Teisterbanders DA2   2-3    (1-0)

Vandaag is een belangrijke dag. We krijgen een moeilijke tegenstander, want Teisterbanders staat nu 2e op de ranglijst. Toch hebben we vertrouwen. We hebben niet veel minder punten, en tegen goede ploegen spelen we altijd goed. Mochten we vandaag winnen, blijven we waarschijnlijk wel op de 6e plaats staan. Maar dat zou ons toch weer mooi drie punten opleveren! We moeten winnen vandaag.
We gn winnen vandaag!

Vooral van ons eerste kwartier moeten we het altijd hebben (zegt Niels). Dat doen we ook. Volgens Gijs zijn we toch nog niet scherp genoeg, maar we zijn wel fel. Het gaat redelijk gelijk op. Aan beide kanten wat kansen, maar gelukkig aan onze zijde iets meer. Diana en Annelies doen een paar pogingen, wat uiteindelijk leidt tot de 1-0! Annelies scoort deze vanuit een corner van Diana.

Het is spannend. We zijn absoluut niet minder dan deze dames, we zijn nu zelfs wel beter! Voor de rust wordt er niet meer gescoord, dus gaan we met n doelpunt verschil in ons voordeel de rust in.

Na de rust moeten we er direct weer fel op. De dames van Teisterbanders schijnen het namelijk altijd van hun tweede helft moeten hebben. Dat wordt oppassen! Annelies neemt nog een aantal mooie corners, maar helaas nog zonder resultaat. Lynn neemt de bal aan met haar kont. Vanaf dat punt vindt Anita het officieel een rommeltje op het veld

Gelukkig blijft Lisa goed keepen, en vinden Priscilla en Joyce elkaar nog wanneer het moet. Na een actie en voorzet van Priscilla scoort Joyce namelijk de 2-0! Dit gaat goed dames!

Helaas komt het rommeltje weer terug, en wordt het niet veel later 2-1. Er wordt nu teveel op de verkeerde helft gespeeld.. (Lynn en Chantal maken plaats voor Charita en Donna.) We maken zelf nog een paar kansjes, maar dit zijn er nu beduidend minder dan die van de Teisterbanders. Het wordt nu erg spannend, gezien het laatste kwartier is aangebroken. Die 2-1 moeten we vasthouden.

Toch lukt dit niet. Misschien ook wel zoals verwacht. De 2-2 valt, en in de allerlaatste minuut valt zelfs de 2-3. We verliezen! Kwaad en teleurgesteld stappen we de kleedkamers in. Waarom lukt dat ons nou 'nooit', om onze voorsprong op belangrijke momenten te behouden. Dit doen we de volgende keer weer anders toch meiden? De komende weken gaan we winnen! Want wij horen in die top 6!!


Doelpunten:

1-0
Annelies Piels
2-0
Joyce van Doorn
2-1
 
2-2
 
2-3
 
 
 


Verslag:    Lynn van Roy