02-10-2011 BMC DA2 - Alem DA1 0 - 12

Verslag:

BMC DA2 - Alem DA1   0-12   

Vandaag uit tegen BMC in 'Ballicum'. Eerlijk is eerlijk, we verwachten dat we hier vandaag makkelijk kunnen winnen. Er wordt hier en daar onderling wel wat gefluisterd over voorgaande uitslagen tegen BMC. Kerdkriel heeft ervan verloren, en GVV toch maar met 8-0 (toch?) gewonnen.. Dieke heeft overigens een goed gevoel over vandaag: 'Ik heb gedroomd dat ik vandaag samen met Dirkje de 0-9 ga maken!' Ik ben benieuwd… We gaan er met een goed gevulde bank tegenaan.

De vriendelijke scheidsrechter wenst ons allemaal een fijne wedstrijd en fluit af. Het eerste kwartiertje wil het niet echt lukken. Het lijkt erop dat we zoals altijd slecht spelen tegen een 'slecht' team, en goed tegen een 'goed' team. We missen veel makkelijke kansen. Lynn lijkt dan toch na een kleine twintig minuten de 0-1 te zetten. Het gejuich was al groots, maar het bleek buitenspel te zijn.

Vijf minuten later doet ze het gelukkig opnieuw: ze maakt nu wél de 0-1! Een paar kansen van de tegenstander, geblesseerde BMC'ers en vijf minuten later wisselt Lynn met Dirkje. Of het nou aan Lynn lag of aan het toeval, het gaat ineens een stuk beter! ;) Er komen veel kansen, ook een mooie kopkans van Annelies. Gijs vraagt of ze toevallig net haar ogen dicht had, maar Annelies zegt daarop: 'Ja Gijs, je moet mij ook niet laten koppen he. Dat kan ik niet!' Haha.

Gelukkig komt Annelies' momentje dalijk nog… Eerst scoort Priscilla nog eventjes snel de 0-2, 0-3, 0-4 en de 0-5. Hoe kan het ook anders, onze topscoorsters is back in the game! Maar zoals ik al zei, Annelies is ook back! Zij maakt namelijk de 0-6, 0-7 en de 0-8!

Nu komt dan natuurlijk het moment van de waarheid.. de 0-9 (van Dieke??) is in opkomst. Het lijkt erop dat Dirkje de 0-9 op haar naam zet, maar haar doelpunt wordt ook door buitenspel afgekeurd. En dan is daar toch Dieke die haar kans ziet: ze maakt de 0-9!! Iedereen is enthousiast, gelukkig en verrast dat Dieke daadwerkelijk de 0-9 heeft gemaakt! Dieke zelf lijkt iets minder gelukkig: 'Ja maar meiden, ik droomde ook dat ik zwanger werd!' Kijk maar uit Dieke, twee zwangere dames is wel genoeg voor dit seizoen…

De meiden van BMC zeggen hardop dat ze er geen zin meer in hebben. Het is warm en een winst voor hun kant is natuurlijk niet meer in zicht. Wij kunnen nog altijd door, en dat laten we merken ook. Dirkje zet de 0-10 en Jantine met haar linkervoetje de 0-11! Het lijkt even dat Dirkje nog een doelpunt gaat maken, maar schiet op de paal. Priscilla is gelukkig in de buurt en maakt de 'assist' van Dirkje nog af: 0-12.

De zoveelste dame van BMC raakt helaas geblesseerd. De scheidsrechter en de 'Ballicumse' dames vragen ons of we het goed vinden om af te fluiten. Met nog ongeveer 4 minuten op de klok doen we dat dan maar. We winnen vandaag dus dik, met 0-12! We go girls!!


Doelpunten:

0-1
Lynn van Roy
0-2
Priscilla van der Kammen
0-3
Priscilla van der Kammen
0-4
Priscilla van der Kammen
0-5
Priscilla van der Kammen
0-6
Annelies Piels
0-7
Annelies Piels
0-8
Annelies Piels
0-9
Dieke Wijgergangs
0-10
Dirkje de Leeuw
0-11
Jantine van Mook
0-12
Priscilla van der Kammen
 
 


Verslag:    Lynn van Roy