10-04-2011 Alem DA1 - Buren DA1 3 - 5

Alem DA1 - Buren DA1   3-5    (1-2)

Buren begint sterk en maakt al na een paar minuutjes de 0-1 via de binnenkant van de paal. Dan opnieuw een tegenvaller voor Alem. Susanne begon al niet fit aan de wedstrijd en ze valt uit. Gelukkig is Lotte er weer bij om in te vallen. Alem blijft werken, maar de combinaties lopen niet lekker. En het is te merken dat er meerdere speelsters zijn die niet helemaal fit zijn. Buren maakt ook nog de 0-2, maar dan kan Alem net voor rust iets terugdoen. Priscilla gaat goed alleen door, de keepster staat dan in de weg, maar Priscilla sleept er nog een corner uit. Uit die corner kan Jantine de 1-2 binnentikken. Dit geeft weer moed voor de tweede helft.

Ondertussen is Anita ook in tenue op de bank komen zitten om ons te versterken, want we hebben veel afwezigen en geblesseerden. Ook in de tweede helft begint Buren sterk, ze maken de 1-3 en de 1-4. Priscilla zorgt dan met een prachtig doelpunt voor 2-4. Meteen maakt Buren dan 2-5. Annelies verzacht de pijn nog een beetje en maakt er 3-5 van. En Margarita voorkomt nog een paar tegentreffers van Buren.