13-03-2011 Alem DA1 - Hedel DA1 4 - 2

Alem DA1 - Hedel DA1   4-2    (0-1)

Vandaag staat Hedel thuis op het programma en we hebben er zin in. We beginnen wat vroeger als we gewend zijn, maar iedereen is goed wakker. Er wordt goed gevoetbald en er wordt een behoorlijk aantal kansen gecreëerd. Alleen ontbreekt het ons nog een beetje aan geluk met de afwerking. Hedel is hierin wel gelukkig, want uit een misser aan Alemse zijde weet Hedel te scoren. En met een 0-1 achterstand gaan we de rust in.
Maar in de rust weet Gerard ons goed op te peppen (YES, HIJ BLIJFT ONS OP DONDERDAG TRAINEN!!!!!!) en we gaan er meteen weer tegenaan in de tweede helft.
Al na een paar minuten brengt Jantine de stand met een mooie boogbal op 1-1. Het juichen liet even op zich wachten omdat het leek alsof de bal weer over het doel zou gaan, maar nee, deze zat er prachtig in! En dit werd met hoog gegil gevierd. Priscilla kon even later profiteren van geklutst achterin bij Hedel en zorgde voor de 2-1. Jantine maakte de 3-1 en Annelies bijna de 4-1, maar Priscilla wilde zeker weten dat de bal er ook echt in zat en zorgde voor het laatste tikje. Hedel kwam nog wel op 4-2 na een snelle uitbraak, maar Alem kwam verder niet meer in gevaar. Eindelijk weer eens 3 punten!!