31-10-2010 BMC DA2 - Alem DA1 1 - 7

Verslag:

BMC DA2 - Alem DA1   1-7    (0-1)

BMC trapt af met een hakje, oei dat belooft wat… Blijkt toch een beetje tegen te vallen, want meteen krijgt Priscilla de eerste kans van de wedstrijd. Ze moet er alleen nog een beetje inkomen. BMC krijgt dan toch ook wel wat kleine kansjes, de goede spits houdt de Alemse verdediging in ieder geval bezig. Anne en Lynn werken hard aan de rechter- en linkerkant en dit betaalt zich uit in een doelpunt van Priscilla 0-1! Alleen valt meteen daarna Donna uit met een enkelblessure, gelukkig is Margarita aanwezig om de verzorging op zich te nemen. En Annelies mag haar witte schoentjes dan ook binnen de witte lijnen komen showen!

We beloven in de rust de tweede helft sterker te beginnen, toch valt dit weer een beetje tegen. We spelen rommelig, maar dan is daar…Lotte! Jantine krijgt de bal van Lotte, geeft een prachtige voorzet en Maartje scoort! 0-2 Gelukkig, het vertrouwen lijkt weer terug in ons basisteam. BMC dringt dan wel weer wat aan, maar we houden de nul.
Chloe maakt een mooi doelpunt, maar er wordt gevlagd voor buitenspel, dus helaas… Maar dan laat Annelies eindelijk haar witte schoentjes spreken, ze scoort vanaf de rechterkant 0-3! We're back in the game.
En ook Priscilla is "back in the game", ze scoort voor de tweede keer! 0-4
Lotte blijft lekker bezig, ze knalt erop en verovert veel ballen. Maar ook de goede BMC-spits zorgt nog regelmatig voor spannende momenten. Gelukkig werkt Frederique's gele shirt vandaag ook afwerend, want het net van Alem is nog niet geraakt. Maar gaat ze dat vandaag zo houden? Spanning, spanning! ( Nou dat valt eigenlijk wel mee, de vlagger van BMC staat met zijn vlaggenstok te spelen en de vlagger van Alem staat de sms'en.) "Kom op Alem, slap gedoe" is dan ook de wekelijkse quote van Gerard. Susanne is het er langs de lijn helemaal mee eens en herhaalt de quote nog maar eens. Waarbij ze wel meteen aangeeft dat ze geen naloper is….
Ondertussen is er wel veel actie voor het doel van BMC, maar helaas weinig doelgerichte actie. BMC is dan opeens wel heel doelgericht, de spits komt alleen voor Frederique, Fred komt goed uit, maar raakt de bal niet aan. Toch is de scheidsrechter er zeker van dat het een corner is. Gerard maakt zich dan kwaad en dit laat de scheidsrechter niet op zich zitten! Nou ja, hij kan zich in ieder geval kwaad maken om vrouwenvoetbal, haha. BMC pakt het dan wel sportief op en uit een strakke voorzet van Jantine scoren ze netjes in eigen doel. 0-5
Sorry, excuses van de schrijver van dit verslag want BMC kan toch nog scoren uit een penalty veroorzaakt door mij. Scorebord op 1-5 en nog een kleine 10 minuten te gaan. Maartje dolt dan de verdediging van BMC, maar strandt in de zestien en we krijgen een penalty mee! Annelies scoort koelbloedig 1-6!
Maar dan weer die spits van BMC, ze komt heel ver, geeft de bal voor, maar doordat de inlopende speelster niet alleen de bal, maar ook Chantal en Frederique het doel inwerkt, wordt het doelpunt afgekeurd.
De journalist te plaatse heeft het laatste doelpunt niet gezien, maar ik kan bevestigen dat het een echt mooi Priscilla doelpunt was, lekkere pass ook van Annelies. Eindstand 1-7!
"Zo dames, de punten zijn weer binnen."Aldus Gijs.

(Journalisten vanaf de bank bedankt, heb het verslag alleen maar hoeven te typen.)


Doelpunten:

0-1
Priscilla van der Kammen
0-2
Maartje van Osch
0-3
Annelies Piels
0-4
Priscilla van der Kammen
0-5
Eigen Doelpunt
1-5
 
1-6
Annelies Piels
1-7
Priscilla van der Kammen
 
 


Verslag:    Els van Oers