29-03-2009 GVV DA1 - Alem DA1 2-0

GVV DA1 - Alem DA1 2-0   (0-0)

Alemse dames niet scherp tegen GVV

Alem begon sterk aan de wedstrijd tegen GVV. De eerste 20 minuten is GVV niet op de helft van Alem gezien. Alem voetbalde veel beter, maar echte kansen werden er niet gecreëerd. Aan het eind van de eerste helft werd GVV iets sterker, vooral in de uitvallen waren ze gevaarlijk. Joannet heeft een aantal goede reddingen verricht. En met 0-0 gingen we de rust in.

Na de rust begon GVV fel en dit resulteerde al snel in twee doelpunten. Alem drong nog wel aan en de laatste 10 minuten waren we ook wel weer wat sterker. Maar GVV was feller in de duels en wij waren te afwachtend. Net voor tijd kreeg Annelies nog een mooie kans, maar de bal ging net voorlangs. Helaas dus drie punten voor GVV. Volgende week allemaal een tandje erbij tegen Buren!!

Verslag:    Els van Oers