08-03-2009 Hedel DA1 - Alem DA1 1-9

Hedel DA1 - Alem DA1 1-9   (0-5)

Verslaggever kwam pas na 18 minuten speeltijd aan dus Chloe dank voor het waarnemen ;-).

Alem begint de wedstrijd goed want een mooie bal van Els wordt door Priscilla ingetikt. 0-1.
In de 15de minuut scoort Priscilla wederom. 0-2. In de 17de minuut scoort Annelies uit een voorzet van Jantine 0-3.
Om het toch nog een beetje spannend te houden mist Jantine een mooie kans op doel.
Hedel doet zijn best en probeert Joannet uit. Gelukkig laat die zich niet kennen en stopt de bal.
Hierna scoort Annelies achtereenvolgens 0-4 en 0-5.
Gelukkig is het dan rust en kan even uitgerust worden van al dat scoren.

Leuke anekdote: Sjanine had ook zin om te komen kijken. Ze rijdt naar de kantine van Velddriel en loopt de volle kantine in om te vragen hoeveel haar team al gescoord heeft.
Gelukkig krijgt ze dan door dat ze in de verkeerde kantine staat! Ze kan er zelf hard om lachen…

In de tweede helft gaat het scoren onverminderd door:
Priscilla scoort 0-6 en even later 0-7.
Jantine schiet de bal naar de keepster die in eerste instantie de bal stopt. De bal komt echter weer los en rolt rustig het doel in. 0-8
In de 33ste minuut weet Hedel ook een doelpunt te scoren. Het is dan 1-8.
Linda van Osch besluit dat het nog niet genoeg is en geeft een mooie bal op Priscilla die hem er in tikt.
De scheidsrechter weigert af te fluiten waarop Suzanne concludeert dat hij net zo lang laat doorspelen tot het gelijk staat.
Gelukkig fluit hij na zes minuten alsnog af.
De eindstand is 1-9 waarmee we weer drie punten binnen hebben gehengeld. Top score!