21-12-2008 Beesd DA2 - Alem DA1 7 - 0

Beesd DA2 - Alem DA1 7-0   (3-0)

De wedstrijd begint leuk: redelijk droog weer, niet te koud, Linda van Osch is jarig en er zijn veel supporters van Alem.
Helaas brengt Beesd daar na twee minuten al verandering in door de openingstreffer te scoren. 1-0.
Bekend is van Beesd dat de meeste doelpunten afstandschoten zijn. Ze doen in de zevende minuut hun naam eer aan en scoren 2-0.
Alem laat zich helaas niet van zijn beste kant zien en laat Beesd ook nog 3-0 scoren.

In de tweede helft begint Alem sterker. Linda van Osch doet een poging een verjaardagstreffer te maken maar scoort niet.
Beesd daarentegen wel en daarmee wordt de stand 4-0. Ondanks dat laat Alem toch wel zien dat het kan voetballen en probeert wat van de wedstrijd te maken.
Nogmaals scoort Beesd een erg mooi doelpunt uit een afstandschot. 5-0.
Alem blijkt helaas geen partij voor Beesd dat in de laatste vijf minuten van de wedstrijd toch nog twee doelpunten weet te scoren. Zo wordt de eindstand 7-0 voor Beesd.

Verslag:    Margarita van der Harst