14-09-2008 Alem DA1 - Waalkanters DA1 3 - 1

Alem DA1 - Waalkanters DA1 3-1   (1-1)

Tweede overwinning op rij voor dames VV Alem

Ondanks het feit dat we een aantal basisspeelsters misten (door blessures, werk of een eindje lopen…) waren we toch met 15 man (vrouw) sterk. De eerste 10 minuten ging de wedstrijd gelijk op, maar na een kleine misser van Susanne, kon de tegenstander vrij naar het doel lopen. Joannet was kansloos op haar inzet en we stonden met 1-0 achter. Maar Alem liet de moed niet zakken, er werden felle duels uitgevochten op het middenveld, Alem kwam steeds verder op de helft van Waalkanters en na 20 minuten schiet Priscilla prachtig raak en we staan weer gelijk.

In de tweede helft wordt er razendsnel voor een voorsprong gezorgd door Priscilla, de schrijvende pers was zelfs nog niet aanwezig. Maar uit betrouwbare bron is vernomen dat dankzij goed overspelen van Donna en Priscilla de 2-1 kon worden gemaakt. Alem is veel sterker en speelt constant op de helft van Waalkanters. Linda van Osch maakt de 3-1 met een beetje hulp van de paal. Alem krijgt dan nog wel wat kleine kansjes, maar er wordt niet meer gescoord.
Als Anne in een sandwich terecht komt en de speelsters van Waalkanters elkaar blesseren besluit de scheids af te fluiten. Eindstand 3-1 voor Alem!!!