20-04-2008 Alem DA1 - RKTVC DA1 0 - 0

Verslag:
Alem DA1 - RKTVC DA1 0-0    (0-0)

Weer gelijkspel dames Alem

Na een gevaarlijk klinkende yell van de dames van RKTVC begint de wedstrijd, maar de Alemse dames laten zich niet intimideren en starten prima. Er wordt goed gecombineerd en in de eerste 10 minuten zijn er twee mooie kansen voor Alem dankzij goed werk van Petra en Margarita. Er wordt goed gevoetbald en de twee teams zijn aan elkaar gewaagd. Halverwege de eerste helft ligt het spel even stil omdat een speelster van RKTVC flauwvalt. Maar Alem zet het goede spel voort en voert de druk op de Tielse verdediging en keepster verder op, hierdoor ontstaat er weer een mooie kans voor Margarita. Net voor rust zakt Alem wat in en wordt RKTVC wat gevaarlijker, maar er wordt niet gescoord, ruststand 0-0.

In de tweede helft blijft Alem prima voetballen, ondanks het feit dat bijna het hele elftal is omgegooid. Na ongeveer een kwartier voetballen krijgt Alem een vrije trap mee. Annelies schiet prima, maar in de handen van de keepster. Meteen daarna is er ook een kans voor Sjanine (ze voetbalt echt voor twee in de tweede helft), maar net naast. Na een mooie actie van Priscilla raakt de keepster van RKTVC geblesseerd, maar gelukkig niet zo ernstig als de keepster van Waalkanters. Vlak voor tijd wordt er een corner genomen door Jantine, ze speelt goed over met Helmine en weer een kans voor Priscilla, maar ook weer naast. Dan raakt er een speelster van RKTVC (nu ernstig) geblesseerd. Later blijkt dat er weer een ambulance moet komen. (Zo schrikken we de tegenstanders wel heel erg af.)

Alem kan tevreden zijn met het goede spel tegen RKTVC, maar helaas lukt het scoren niet zo gemakkelijk. Als we hierin beter worden dan kunnen we volgend seizoen heel wat meer punten pakken.


Een speelster van RKTVC raakte zwaar geblesseerd aan haar rug.
Net als vorige week moest er 'n ambulance worden gebeld, om haar naar het ziekenhuis te vervoeren.
Verslag:    Els van Oers
Foto's:    © 2008    Piet van Boxtel