28-10-2007 Hedel DA1 - Alem DA1 0 - 3

Hedel DA1 - Alem DA1 0-3   (0-2)

Op naar Hedel...

De Alemse dames moesten tegen Hedel voetballen.
De wedstrijd zal daar om half 2 beginnen.

Vooraf gaande aan de wedstrijd wisten we dat het niet makkelijk zou gaan worden. Deze dames hadden namelijk al 12 punten behaald en stonden dan ook op plaats nr. 4.

We begonnen goed aan de wedstrijd. Al snel hadden we een paar kansen, maar na ongeveer 20 minuten was het dan toch raak! Jantine speelde goed haar man uit en scoorde daaruit.
Na ons eerste doelpunt leek het wel alsof het alleen maar beter ging. Iedereen speelde dan ook erg goed en toonde veel inzet, daardoor kreeg Hedel bijna geen kansen.
Ongeveer 10 minuten voor rust scoorde Helmine de 0-2.

Ook de 2e helft begonnen we sterk aan de wedstrijd.
Hedel kreeg wel wat kleine kansen, maar die waren niet gevaarlijk voor onze keeper.
Na ongeveer 10 minuten scoorde Annelies de 0-3, maar die werd afgekeurd door de scheidsrechter. Waarom dat was kon hij zelf eigenlijk ook niet goed uitleggen. Uiteindelijk kregen we een corner.
Even later scoorde Hedel dan toch. Maar ook dit doelpunt werd afgekeurd omdat het buitenspel was. De dames uit Hedel snapte er toen helemaal niks meer van. Want ze liep toch achter mij toen de bal werd gespeeld ?! zei ze daarop. Ze wisten dus blijkbaar nog niet helemaal wat buitenspel nou eigenlijk betekende.
Toch bleef de wedstrijd spannend. Hedel kreeg kansen en Alem ook.
Na ongeveer 30 minuten gespeeld te hebben, scoorde ook Sjanine een erg mooi doelpunt. 0 - 3.

De Alemse dames gingen tevreden naar huis met 3 punten.

Jantine van Mook
Helmine van Boxtel