14-10-2007 Alem DA1 - Beesd DA2 1 - 5

Alem DA1 - Beesd DA2 1-5   (0-4)

Het was een beetje een gerommel zo op de vroege zondag ochtend. Alle dames zagen er tip top uit want er moest een nieuwe groepsfoto gemaakt worden! Maar na een korte warming-up moest er toch nog eventjes gevoetbald worden.

De eerste 10 minuten van de wedstrijd waren echt verschrikkelijk in no-time stond Alem met 0-4 achter. De wedstrijd zag er erg sober uit en dat de dames met een monsterscore zouden verliezen zat er dik in.

Maar na die 4 tegendoelpunten kwamen de dames goed in het spel. Er werd goed overgespeeld en er werden zelfs nog enkele mooie kansen gecreŽerd. Met 0-4 gingen we de rust in.

De tweede helft ging zelfs nog beter dan de laatste 35 minuten van de eerste helft. Alem zat echt goed in haar spel en speelde vele minuten op de helft van de tegenpartij. Er vielen kansen over en weer maar ondanks de sterke verdediging werd het nog 0-5.
Iedereen liep z'n eigen helemaal kapot om toch nog een verdiend doelpunt te kunnen maken. Na nog een mooie kans van Petra was het toch Jantine die in de laatste minuut voor ons verdiende doelpunt zorgde.

Het werd uiteindelijk 1-5.

1x
Jantine van Mook