18-04-2022 Alem 4 - OJC Rosmalen 11 4 - 0

Alem 4 - OJC Rosmalen 11   4-0    (1-0)

Opnieuw zware knieblessure Jorge Reuvers

Eindelijk pakte Alem 4 weer eens winst, op eigen veld werd OJC Rosmalen 11 met 4-0 geklopt. Tevredenheid dan ook over de uitslag na afloop, maar somberheid waar het gaat om de blessure die Jorge Reuvers tijdens de wedstrijd opliep.

Al in de eerste helft in de 25e minuut raakte Jorge Reuvers bij een op het oog onschuldig duel flink geblesseerd aan zijn knie. Dat was merkbaar aan zijn reactie, liggend op het veld.
In eerste instantie werd gevreesd voor opnieuw een afgescheurde kruisband, maar in het ziekenhuis werd een scheurtje in de patellapees geconstateerd. Herstel kan tot 6 maanden duren.

Direct na dit incident brak Niek van Lent uit een perfect genomen vrije trap de wedstrijd open, maar daar bleef het voor rust bij. Al snel na de pauze verdubbelde John Bakker de Alemse voorsprong. Nadat zijn broer Luuk de bal op de binnenkant van de paal mikte, benutte Bakker de rebound. Vermaard goaltjesdief Gijs Sars solliciteerde nadrukkelijk bij Alem 4 door uit een onmogelijke hoek via de onderkant van de lat 3-0 te scoren.
Het moment of fame voor de uitstekend spelende Alem-doelman Joost Stoof kwam even later. Hij stopte een door scheidsrechter Broekmeulen makkelijk gegeven penalty, waardoor Stoof de wedstrijd met een clean sheet afsloot.
Vlak voor tijd viel ook nog de vierde Alemse treffer, Jacco Bogers krulde de bal vanaf de achterlijn over de Rosmalense sluitpost in het doel.

Doelpuntenmakers:

Niek van Lent