10-04-2022 DSC 4 - Alem 4 7 - 0

DSC 4 - Alem 4   7-0    (7-0)

Alem 4 incasseert zevenklapper bij koploper DSC 4

Trainer Stan Schreuders leed met Alem 4 een pijnlijke 7-0 nederlaag bij koploper DSC.
Voor het door blessures flink gehavende Alem 4 was dat bepaald geen verrassing.

Alem 4 begon nog redelijk aan de wedstrijd, het speelde leuk met DSC 4 mee, maar eenmaal over de middenlijn aangekomen hield het met de Alemse dadendrang al snel op.
Na een kwartier spelen kwam DSC op voorsprong, al snel gevolgd door de tweede treffer. Daarna was DSC 4 heer en meester. Goed keeperswerk van Alem-doelman Lucas Steenbekkers hield Alem 4 in deze fase van de wedstrijd nog enigszins op de been. Maar ook hij moest gaandeweg de eerste helft meerdere malen capituleren. Alem kon weinig inbrengen tegen al dit Kerkdrielse geweld en kwam niet verder dan een rollertje van Ben van Boxtel en Jorge Reuvers en een vrije trap van Niek van Lent, waar de DSC 4 keeper weinig problemen mee kende. Bij zeven treffers stopte de Kerkdrielse teller voor rust.

Na rust was er van een wedstrijd geen sprake meer, DSC 4 geloofde het wel en wissselde er lustig op los. Deze luxe had oefenmeester Stan Schreuders niet en toen Gerwin van der Burg uitviel met een hamstring blessure, moesten de oranjehemden met tien man verder.
Kansen van DSC werden niet meer benut en het enige wapenfeit van Alem 4 was een schot van Niek van Lent dat nét over de deklat scheerde. Daarop besloot de uitstekend fluitende scheidsrechter Struyk de tweede helft drastisch in te korten en met nog ongeveer een kwartier op de klok liet hij beide elftallen inrukken.

Doelpuntenmakers:

Harm Deckers