13-02-2022 RKVSC 2 - Alem 4 2 - 1

RKVSC 2 - Alem 4   2-1    (1-1)

Onverdiende nederlaag Alem 4

Er was RKVSC 2 vanmorgen veel aan gelegen om Alem 4 te verslaan. Het trad aan met maar liefst een viertal eerste elftalspelers in de gelederen. (RKVSC 1 had vandaag geen wedstrijd). Maar van krachtsverschil was nauwelijks sprake. De om diepe spits Wilbert van Boxtel spelende Ben van Boxtel was in de eerste helft een ware plaag voor de Velddrielse defensie en hij bracht Alem 4 al snel in de wedstrijd op voorsprong. RKVSC kwam uit een van de spaarzame mogelijkheden langszij. Net voor het rustsignaal werd Ben van Boxtel in het strafschopgebied ten val gebracht, maar de overtreding van de Velddrielse voorstopper werd door de wisselvallig fluitende scheidsrechter Ruter weggewuifd.

Door balverlies op het middenveld kwam Alem 4 al snel in de tweede helft op achterstand. In de tweede helft nauwelijks kansen voor beide elftallen. Alem liet weliswaar het betere voetbal zien, door de hard werkende Niek van Lent, de uitstekend ingevallen Jorge Reuvers en de geslepen Kees-Jan Zwanenberg, maar kon RKVSC niet in problemen brengen.
Wegens commentaar op de leiding ontvingen Alex Steenbekkers en Jacco Bogers in de slotfase respectievelijk de rode- en de gele kaart, waardoor Alem 4 met negen man verder moest.
Maar zelfs met elf tegen negen wist RKVSC 2 de wedstrijd niet te beslissen, vooral omdat Jaap van Boxtel achterin in zijn eentje drie Velddrielse spitsen in bedwang hield. Een Alems offensief kwam er natuurlijk ook niet meer en Alem 4 bleef met lege handen, waar het minimaal een punt had verdiend.

Kijk hier foto's van de wedstrijd
Foto's   © v.v. Alem - Piet van Boxtel

Doelpuntenmakers: