19-01-2020 Alem 4 - Ophemert 2 1 - 3

Alem 4 - Ophemert 2   1-3    (0-2)

Alem 4 onderuit tegen koploper Ophemert 2

Alem 4 leidt derde nederlaag op rij

Een gelijkopgaande wedstrijd vanmorgen tussen Alem 4 en de nog zonder puntverlies zijnde gedoodverfde titelkandidaat Ophemert 2. De beste kansen in de eerste helft waren zelfs voor Alem 4, maar Elies Grandia mikte nét naast en Koen van Kessel vond de Ophemertse doelman op zijn weg.
Ophemert 2 toonde zich veel doortastender want tien minuten voor rust werden twee defensieve fouten van Alem 4 evenzoveel keer afgestraft.

Na rust kwamen de mannen van Stan Schreuders slecht uit de kleedkamer. Binnen enkele minuten hadden de gasten de oranjehemden op 0-3 achterstand gezet.
Daarna rechtte Alem 4 de rug, ging in de achtervolging op Ophemert 2 en toen Rick Leerintveld met een geplaatst schot 1-3 aantekende, leek er nog van alles mogelijk, maar de mogelijkheden van Alem 4 werden niet in goals omgezet.

Coach Stan Schreuders was kort van stof: "We hebben het meeste balbezit gehad, maar waren niet scherp genoeg voor het doel", aldus Schreuders.