09-04-2017 Alem 4 - Wadenoijen 3 0 - 3

Alem 4 - Wadenoijen 3   0-3    (0-2)

Alem 4 moet punten laten aan beter Wadenoijen 3

Alem 4 kwam tekort tegen een beter Wadenoijen 3, dat dan ook verdiend de punten mee naar huis nam.

Wadenoijen 3 won weliswaar verdiend met 0-3, maar de manier waarop Alem 4 de drie tegentreffers weggaf was ver onder de maat.
Een gelijkopgaande wedstrijd in de beginfase, kansje voor Wadenoijen door een van richting veranderde inzet, bal gaat net naast. Na een goede Alemse aanval bereikt een doorkopbal van Alex Steenbekkers de vrijstaande Alem-spits Wilbert van Boxtel nét niet en een schot van Peter de Cocq van Delwijnen belandt op de paal.
Maar wanneer Thomas van Mook in een sprintduel met de uitblinkende Wadenoijense nummer zes, de opgelopen achterstand niet goed kan maken, komt Alem 4 op achterstand. De voorzet vanaf de achterlijn wordt van dichtbij ingetikt.
Na deze achterstand begon Alem 4 te grossieren in foute passes en slordig spel leidde tot de 0-2 achterstand.
Een vrije trap voor Alem op het middenveld, werd te snel en slordig genomen, met balverlies tot gevolg en voordat Alem het wist lag de bal al achter de uitblinkende Alem-doelman Jory Hooijmans.
Hooijmans die door enkele miraculeuze reflexen Alem 4 in de rest van de eerste helft voor een gotere achterstand behoedde.

In de tweede helft kwam Wadenoijen al snel op 0-3. Slecht uitverdedigen van Alem, een afgeslagen corner werd wild door het midden tegen het hoofd van de lange Wadenoijense middenvelder gepeerd en de bal caramboleerde in het Alemse doel.
Alem-keeper Jory Hooijmans onderscheidde zich ook in de tweede helft door een aantal geweldige reddingen, terwijl Alem 4 alleen in de ultieme slotfase nog een paar kleine kansjes kreeg. Uit een voorzet van Bas Brekelmans schampte Alex Steenbekkers de bal onvoldoende met het hoofd.
Een fenomenale rush van Bas Brekelmans, hij slalomde langs drie, vier verdedigers had een beter lot verdiend. Zijn inzet strandde echter op de uitgestoken hand van de Wadenoijense keeper.

Daarna hield de in de geest van Bas Nijhuis fluitende scheidsrechter Broekmeulen het voor gezien en eindigde de wedstrijd in een 0-3 verlies voor Alem 4.

NB.
Alem 4 was verheugd over de terugkeer van Hans Brekelmans. Brekelmans speelde voor het eerst na zijn knie-operatie en speelde een prima partij.

Een van de uitblinkers bij Wadenoijen 3 was Willem van Eldik, de vader van Alem 1 aanvoerder Chris van Eldik.

Hans Brekelmans debuteert na knie-operatie

Ballenjongen

Jory Hooijmans, man of the match

Derde helft