11-12-2016 Alem 4 - Leerdam Sport'55 2 7 - 2

Alem 4 - Leerdam Sport'55 2   7-2    (4-0)

Makkelijke overwinning

Laagvlieger Leerdam Sport'55 2 was geen partij voor Alem 4

Ondanks de talloze blessures en afmeldingen was Alem 4 vanmorgen nog veel te sterk voor Leerdam Sport'55 2.
Leerdam Sport speelde in een te laag tempo om Alem maar enigszins te verontrusten.
Al vroeg in de wedstrijd bracht met buitenkant voet, Elies Grandia Alem 4 op voorsprong met een bal die het midden hield tussen een schot, mislukte voorzet en een terugspeelbal.
Alex Steenbekkers zette daarna met een simpele voetbeweging Grandia oog in oog met de Leerdamse doelman, Grandia maakte geen fout en maakte 2-0.
De ongelukkig spelende Wilbert van Boxtel zag een doelpunt afgekeurd, voordat Alex Steenbekkers na een passje van van Boxtel met een leep kopballetje over de keeper de stand op 3-0 bracht.
De enige kans voor Leerdam Sport werd één op één gered voor Alem-keeper Jory Hooijmans, waarna de rebound door Wout Elbertse op de paal werd geschoten.
Elies Grandia bepaalde daarna met een afstandschot de ruststand op 4-0.

Ook na rust was Alem 4 beter en het duurde niet lang voordat Alem de voorsprong uitbreidde. Elies Grandia was over de linkerflank veel sneller dan zijn directe tegenstander en zijn assist werd bij de tweede paal door Thomas van Mook in het doel gegleden: 5-0.
De centraal spelende, ingevallen aanvoerder Joop Kollenburg kreeg veel te veel ruimte van de verdedigende Leerdamse middenvelders en kon naar hartenlust met passes strooien. Een daarvan bereikte Bas Brekelmans, die schuin voor het doel diagonaal raak schoot.
Een misverstand tussen doelman Hooijmans en laatse man Robert-Jan Hofman betekende een tegentreffer voor Alem 4. Snel sloeg Alem terug en randje buitenspel profiteerde Thomas van den Berk.
Slotpunt werd gezet door Leerdam Sport. Alem 4 hield het vlak voor tijd wel voor gezien, verloor de concentratie en Mohammed el Moussati scoorde het tweede Leerdamse doelpunt.

Thomas vd Berk en Stef Jansen, jonge (hulp)honden

Geblesseerd