06-11-2016 SCR 4 - Alem 4 0 - 13

SCR 4 - Alem 4   0-13    (0-5)

Alem 4 maakt korte metten met SCR 4

Monsterscore voor Alem 4 in een regenachtig Rijswijk.

Een vervanger voor de verhinderde Alem 4 spits Wilbert van Boxtel werd deze week gevonden in Engeland. Aaron Green was bereid om vanmorgen in Rijswijk de spitspositie in te vullen en hij bleek een uitstekende aanvulling te zijn op de Alemse aanval. Green kwam driemaal tot scoren en in zijn schaduw rendeerde ook Elies Grandia, de snelle spits noteerde maar liefst zes treffers.

De veredelde jeugdploeg van SCR was geen partij voor het technisch betere en zorgvuldig combinerende Alem 4. SCR 4 werd van meet af aan onder zware druk gezet.
Uit een corner van aanvoerder Kollenburg kopte Alex Steenbekkers nog over, maar daarna was het wél raak; na een assist van Kees-Jan Zwanenberg bracht Grandia Alem op voorsprong. 0-2 nam captain Joop Kollenburg zelf voor zijn rekening, na eerst een verdediger te hebben uitgekapt, mikt hij met het linkerbeen de bal in de verre hoek achter de kansloze SCR-keeper.
Daarna kreeg SCR alle hoeken van het veld te zien, na een hakje van Green, schoot Zwanenberg nog voorlangs, voordat Tim Hanegraaf met een diagonale schuiver 0-3 binnen schoot.
Tussen een wir-war van benen kapte en draaide Elies Grandia zich knap vrij: 0-4. Een combinatie tussen Grandia en Green betekende het eerste Engelse doelpunt in de geschiedenis van Alem 4. Vlak voor rust nog een dot van een kans voor centrale middenvelder Zwanenberg, maar hij miste oog in oog met de doelman van SCR.

Meteen na rust een wat beter SCR 4 en de tot dan werkeloze Alem-keeper Jory Hooijmans kreeg eindelijk een speler in een blauw shirt van dichtbij te zien. Het duurde tot de 64e minuut voordat Alem 4 weer een doelpunt kon bijschrijven. Een rush van Aaron Green met een perfecte voorzet op Alex Steenbekkers, die simpel 0-6 binnentikte. 0-7 verzilverde Aaron Green helemaal zelf en daarna stortte de Rijswijkse ploeg helemaal in elkaar, in een tijdspanne van acht minuten breidde Alem de voorsprong uit naar 0-11. Grandia op pure snelheid 0-8, Grandia met de enkel 0-9, Alex Steenbekkers na terugleggen van Green 0-10 en Grandia op of misschien wel over randje buitenspel voor 0-11.
En de gifbeker was voor SCR nog niet leeg, met een fraaie lob over de keeper zorgde Elies Grandia voor 0-12, voordat het slotpunt werd gezet door Aaron Green, die na een steekpassje van Theo Leerintveld voor de 0-13 eindstand zorgde.
Toen vond de uitstekend fluitende scheidsrechter Verwoert het welletjes en vijf minuten voor tijd maakte hij een einde aan de strafexpeditie van Alem 4 en verloste hij het arme SCR 4 uit haar lijden.

Aaron Green (l) en Alex Steenbekkers (r)