06-12-2015 Alem 4 - RKVSC 2 0 - 1

Alem 4 - RKVSC 2   0-1    (0-1)

Complimenten maar geen punten

Alem 4 komt nipt tekort tegen RKVSC 2

Tegen het sterke RKVSC 2 speelde Alem 4 een prima wedstrijd maar vergat zichzelf te belonen.
Manager van Boxtel had tegen RKVSC de door Hans Brekelmans uitgedokterde 4-3-2-1 opstelling uit de hoge hoed getoverd.
Deze strategie leek in het begin van de wedstrijd te werken. RKVSC liep in een messcherpe counter van Alem en na een rush over de linkerflank van Elies Grandia, wist Bas Brekelmans de voorzet net niet in een doelpunt om te zetten. Alem 4 kreeg zelfs het deksel op de neus, want in de daarop volgende tegenstoot kwam RKVSC op voorsprong.
Daarna golfde het spel in deze attractieve wedstrijd op en neer met kansen voor beide ploegen. Bas Brekelmans zag een schot rakelings naast gaan en RKVSC miste een vrije kopkans op 'n meter voor het Alemse doel. Alem doelman Jory Hooijmans ranselde een Velddriels schot op katachtige wijze uit zijn doel.

Na rust zette Alem 4 gesteund door de wind aan, op jacht naar de gelijkmaker en hoewel het 'n klein veldoverwicht afdwong kwam het niet meer tot echte grote kansen en RKVSC bleef in de tegenstoot steeds dreigend.
In het laatste kwartier ging Alem va-banque spelen (Wie va-banque speelt, zet alles op het spel om te winnen: hij neemt daarbij grote risico's) maar hoewel de druk op de Velddrielse defensie toenam, bleef RKVSC overeind en trok het de zege over de streep.

Conclusie: Alem 4 had zeker een punt verdiend.
Opmerkelijk: De aan zijn rug geblesseerde Alem-doelman Jory Hooijmans keepte een uitmuntende wedstrijd.

Feestelijk tintje: de ingebruikname van de nieuwe dugouts

Vroeg in de wedstrijd ziet Bas Brekelmans zijn inzet net naast gaan

Opstelling

Jory Hooijmans