27-10-2019 DSC 7 - Alem 3 3 - 3

DSC 7 - Alem 3    3-3    (1-1)

Alem 3 pakt punt in Kerkdriel

DSC kreeg na 5 minuten spelen al een strafschop die knap werd gered door Lucas Steenbekkers. De daaropvolgende golf van aanvallen leverde uiteindelijk een 2-0 voorsprong op voor de Drielenaren.
Alem 3 knokte zich knap terug in de wedstrijd, waardoor na 45 minuten door doelpunten van Olaf Steenbekkers en Rombout van der Steen 2-2 op het scorebord stond.
In het eerste kwartier na rust schoot Marvin van Hezik uit een corner de 2-3 tegen de touwen. Even leek het er op dat Alem de 3 punten zou 'stelen' in Kerdriel. Uiteindelijk maakte DSC de 3-3, waarna beide teams nog aanspraak maakten op de overwinning.
Gezien de verhoudingen op het veld een terechte einduitslag, waar Alem 3 tevreden mee kan zijn.