09-10-2016 OJC Rosmalen 14 - Alem 3 1 - 5

OJC Rosmalen 14 - Alem 3    1-5    (1-2)

Alem III heeft vandaag historie weten te schrijven, de talenten gingen onder leiding van Jack Bogers de strijd aan met OJC Rosmalen 14. Op papier natuurlijk al een kort pittige tegenstander.
Met een aantal beloftes die nagekomen moesten worden werd er gestart met een ongebruikelijke basis elf. Rob Bouwman, in de volksmond ook wel Rob Bouwman genoemd, leidde de verdediging als laatste man en tevens ook aanvoerder. Sten van Boxtel, de andere aanvoerder nam hierdoor plaats op de rechtshalf positie. Rob van Boxtel op zijn vertrouwde rechtsback positie en zelfs trainerleidercoachspeler Olaf Steenbekkers startte na lang blessureleed in de basis, in de spits wel te verstaan.
Na een warming-up van welgeteld 2 en een halve minuut werd er aan de wedstrijd begonnen. Onder toezien van een volle tribune maakte, jawel lees maar goed, Olaf Steenbekkers de 0-1 en de 0-2, na een eigen goal van Emiel de Rouw werd er kort voor rust de stand teruggebracht tot 1-2.
Na de rust ging de rem eraf, dit had meerdere reden maar de grootste reden was toch wel dat Manouk Bergmans plaats had genomen op de tribune, hierdoor vlogen de 1-3 en 1-4 als warme broodjes over de toonbank. Helaas kreeg Alem III kort voor tijd geen penalty mee en kon Jorn Bergmans dus niet de 1-5 maken. Om een lang verhaal kort te maken, mooi potje na een zware avond en jammer van de 3 punten.