03-05-2015 HRC'14 4 - Alem 3 2 - 2

HRC'14 4 - Alem 3   2-2    (0-1)

Afscheid nemen belangrijker dan wedstrijd

De laatste wedstrijd tegen HRC'14 4 was "om des keizers baard" en stond voornamelijk in het teken van afscheid nemen.

Een aantal Alem 3 spelers hangt na dit seizoen hun voetbalschoenen aan de wilgen, waarvan een drietal deze wedstrijd in actie kwam. Vijf minuten na rust eindigde voor Wim en Ton Steenbekkers hun actieve voetbalcarrière en borg Leon Verhoeven na negentig minuten zijn kicksen voorgoed op.

Over de bijzonder sportieve wedstrijd kunnen we kort zijn; de eerste helft werd gespeeld op het in dramatische staat verkerende veld 2 van Hurwenen, waarop combinatievoetbal bijna onmogelijk was en beide ploegen uitblonken in het aan elkaar geven van de bal.
Uit een corner van Jannick van der Zanden en doorkoppen van aanvoerder Wim Steenbekkers, tikte Henri van den Berk vlak voor rust 0-1 binnen.

De tweede helft werd gespeeld op het hoofdveld en tegen de verwachtingen in bleek HRC'14 op dit veld beter uit de voeten te kunnen dan Alem en scoorde het achter elkaar twee keer.
Pal voordat Wim Steenbekkers zou stoppen met voetbal bezorgde hij zich bijna een bijzonder afscheid, door uit een corner van Joop Kollenburg snoeihard in te koppen, helaas vond de bal ternauwernood nog een Hurwenens/Rossums lichaamsdeel op haar weg...

HRC'14 en Alem deelden de punten, omdat Emin Alkan na een lichaamsschijnbeweging de bal uit een bijna onmogelijke hoek schitterend diagonaal binnenstreepte. Alkan stelde daarmee ook meteen de tweede plaats op de ranglijst veilig.