16-12-2012 Alem 3 - Buren 5 8 - 1

Verslag:
Alem 3 - Buren 5   8-1    (7-1)

Herbstmeister


Lang was onzeker of de wedstrijd tegen Buren 5 door zou gaan. De weersomstandigheden van afgelopen week noopten vanmorgen tot een extra veldcontrole, waarna Jos van Boxtel het sein op groen zette.
Vlak voor aanvang bleken alle wedstrijdballen slap te zijn en de ballenpomp kapot. Gelukkig had de scheidsrechter van dienst, Wim Zwamborn, allerhande materiaal in zijn tas, waaronder e.e.a. om de ballenpomp te repareren, zodat de wedstrijdbal op de juiste spanning gebracht kon worden.

Alem 3 startte voortvarend aan de wedstrijd, het arme Buren 5 wist niet wat het overkwam en na 8 minuten (een record?) stond Alem al op een 3-0 voorsprong. Vooral Theo Leerintveld was goed op schot. Hij scoorde in de eerste helft maar liefst vijf maal.
Vice-aanvoerder Joop Kollenburg moest zich al vroeg in de wedstrijd laten vervangen met rugklachten. Hij reed daarop meteen naar huis, waar hij 'n uur in bad ging liggen, om daarna weer op tijd terug te zijn voor de "Derde Helft"...
Vlak voor rust kon ook Buren zich eigenaar noemen van een doelpunt. Ondanks het feit dat Buren tot dan niet of nauwelijks in de wedstrijd voorkwam, bezorgden vanwege mis-communicatie doelman Bram van der Zanden en laatste man Ton Steenbekkers een Burense treffer. Steenbekkers schoof de bal langs de uitgelopen van der Zanden in het eigen doel...

De wedstrijd van vandaag bleek er een met twee gezichten te zijn. Speelde Alem voor rust Buren van de mat, na rust was de equipe van team-manager van Boxtel geen schim meer van de ploeg in de eerste helft. Brutaal had Buren 5 zelfs een veldoverwicht in de tweede helft. Gevaarlijk werd het echter nooit, het Burense team produceerde voornamelijk afzwaaiers.
Als excuus voor het povere Alemse spel na de hervatting, kan misschien het veld worden aangevoerd. Het zware in de tweede helft zo'n beetje omgeploegde veld, liet weinig of geen combinatievoetbal meer toe.
45 minuten lang speelden beide teams de bal voornamelijk naar elkaar toe. Het enige lichtpuntje in het tweede bedrijf was vlak voor tijd de treffer van Gerwin van der Burg, die de 8-1 eindstand betekende.

Voor de statistieken: de andere twee doelpunten kwamen in de eerste helft van de voet van Wilbert van Boxtel.

Door dit resultaat gaat Alem 3 als koploper de winterstop in. En mocht (zoals voorspeld door de Maya's) op 21 December het einde der tijden aanbreken, dan eindigt het 3e ook als koploper...


Opstelling


 
Bram v/d Zanden
 
 
Henri v/d Berk Ton Steenbekkers
(Sten van Boxtel)
Marc van Boxtel Erwin v/d Neut
(Niels van Hooft)

 
 
Joop Kollenburg
(Kees-Jan Zwanenberg)
Wim Steenbekkers
(Mees van Mil)
John Donks Gerwin v/d Burg

 
 
Wilbert van Boxtel Theo Leerintveld
(Jeroen Bakker)

Wissels:

Jeroen Bakker
Kees-Jan Zwanenberg
Sten van Boxtel
Mees van Mil
Niels van Hooft



Doelpuntenmakers:

04e Minuut 1-0 Theo Leerintveld
07e Minuut 2-0 Theo Leerintveld
08e Minuut 3-0 Wilbert van Boxtel
14e Minuut 4-0 Theo Leerintveld
32e Minuut 5-0 Theo Leerintveld
35e Minuut 6-0 Wilbert van Boxtel
43e Minuut 6-1 Ton Steenbekkers E.D.
45e Minuut 7-1 Theo Leerintveld
87e Minuut 8-1 Gerwin van der Burg

Verslag : Piet van Boxtel